המיכתב שלי למנכל קשת
נכון אבי אתה לא חבר כנסת, ולא שר בממשלה ,אבל מה לעשות אתה מצליח לרתק חצי מדינה פעמים בשבוע בתכונית ראלטי שאתה מנהל , ואם נדמה את זה למציאות שלנו אתה ראש הממשלה וקופרמן הוא שר החוץ, הבאתם לארץ תוכנית ראלטי מצליחה ביורת שאני מאמין שבכול העולם היא מאוד מצליחה גם כן , רק אצלנו בישראל הקטנה היא מחברת אותנו ישר לאח הקטן שנמצא 900 יום בשבי כמעט. שאני רואה כמה קשה לעינב יוסי שפרה נעמה שנשברה ויצאה , אני מבין מה עובר על גלעד, ושוב לאלף הבדלי הבדלות. אני זה שרשם ועשה את ההשואה במכתבים שרצים במייל בעקבות זאת חברת גיתם החליטה לעשות יוזמה ברוכה ולהריץ שלטי חוצות.לא חיפשתי אפילו תודה או משהו דומה אפילו לא זכיות יוצרים רק מטרה אחת בעיני לעלות את המודעות לחצי מהמודעות על יוסי בובליל. ב16 לחודש יש את הגמר של האח הגדול. אני מאוד קיוויתי שאחד המתמודדים ידבר ב100 יום שהוא שם על גלעד ויאמר בטח איזה קשה לגלעד עם לנו פה קשה. אבל לצערי הם כמו רוב המדינה אדישים. אבי אתה בטח כמו רוב תושבי ישראל רוצה שגלעד יצא אבל מיואש מהמדינה, אז ב16 לחודש נגמר ראלטי אחד והרלאטי האמיתי ממשיך , למעלה בממשלה לא מבינים שלחופש איין מחיר גלעד שלנו האח הקטן של מדינת ישראל יהיה 900 ימים. תנסה להזכיר אותו באיזה שהיא צורה שכול מדינת ישראל תבין שיוסי בובליל יוצא אבל גלעד שליט נשאר, ולא רק בשביל גלעד תעשה זאת בשבילנו כמדינה.שנראה שאנחנו אל אדישים שאנחנו לא אוהבים רק את המצחיק המבדר ,וגם בשבילך בשביל קשת שיבינו שבישראל יש טלוויזיה אנושית. טלוויזיה שמכבדת את המדינה שלה ואת החיילים שלה.. אנחנו לפני אולי זה ישמע מוגזם ולא מבון ואפילו מגעיל מאוד הייתי רוצה שגלעד יהיה חלק מהמצע הפוליטי אבל אף אחד לא מדבר עליו אף אחד לא מזכיר אותו. אני לא יביע שמאל ולא ימין פשוט יצביע למי שיבטיח לשחרר את גלעד , ובמידה ולא תהיה הבטחה אני כמו המון אנשים יכתבו לבד על הפתק גלעד שליט . אבי גילוי נאות שניסיתי להשיג את המייל שלך אבל לא הצלחתי .אני גם יודע שאתה טרוד בעניין האלימות שעברת אני מקווה שתרגיש טוב. ולא תשכח את אחייך הקטן . אשמח אם למשהו יש את המייל של אבי ויעביר לו את הכתוב במייל