עינב "הישרה והאמיתית", עוד לא הוכרז המודח

סתונית5

New member
עינב "הישרה והאמיתית", עוד לא הוכרז המודח

אבל עינב חורשת ליוני ושחר על שפרה וצבר. (בעיקר על שפרה). איפה ההבטחות מאתמול??? מי צבועה כעת?

שיגלה

New member
על מה אתם בכלל מדברים?

עינב מגוללת את מה שהיה עד עכשיו. אין שום חדש בדבריה והיא לא אומרת משהו חדש שהיא לא אמרה למשהו מדיירי הבית קודם. היא מאוד מדייקת בדבריה!! היא היחידה שאומרת לאנשים בפניהם מה שהיא חושבת. היא הבחורה הכי חכמה בבית. יש לה ראיה נכונה ומדוייקת על כל אחד מהדיירים. צבועה, זו התכונה האחרונה שאפשר להגיד עליה

balbala5

New member
עינב נחש - הכל אצלה מחושב ..

היא יכלה לספר את זה ביום אחר אבל היא בחרה ללכת לעמדת הבבונים ולהזכיר לצופים תוך התחסדות את הריב שלה עם שפרה וצבר . עינב מספרת חצאי אמיתות - רק מה שנוח לה . היא לא דיווחה להם שכשהאח הגדול שאל אותה אם היא מודה שעשתה קומבינה היא הכחישה ורק כאשר הוכיחו לה שיש הרבה שעות של צילום היא פתאום עברה בתוך שניה לעמדת המתקיף הקורבן . עינב ספרה רק מה שנדמה לה שהיא יודעת על מה שקרה בין נעמה לשפרה , היא לא יודעת שנעמה נכנסה לשפרה והאשימה אותה בדברים שלא היו ולא נבראו ורק אחרי שנעמה יצאה מהוילה היא הבינה שהיא סתם האשימה את שפרה - עובדה שהיא אומרת עכשיו שהיא מאוד מכבדת ומעריכה את שפרה. עינב גם חושבת עד עכשיו שאשר הודח על ידי שפרה וצבר , היא לא יודעת שאבא שלה הדיח את אשר ואשר הדיח את עצמו . עינב מספרת סיפורי מעשיות מצוצות מהאצבע ומשנה הכל שיתאים לסיפור שלה . אני מקווה שהיא תאכל אותה בגדול כשתצא מהוילה ותראה איזה צחוק היא עשתה מעצמה.

איזה שטויות../images/Emo31.gif

בכל משפט שני עינב מדגישה שכל מה שהיא אומרת לחדשים היא כבר אמרה לשיפרה וצבר בפנים - וזה נכון
עינב ילדה חכמה ואחרי ההדחה האחרונה <שלא העמידה להדחה את ש"צ> כשראתה שיחסם אליה לא משתנה הבינה שכנראה כלום לא יעזור.

לאוהדי שפרה אין תחמושת, אז הם נאחזים בכלום

אוהדי שפרה לא יודעים מי זאת שפרה האמיתית - קחו עצה מחגית

ממש צריך תחמושת,תסתכל על עינב.

איך אתה יכול לתמוך בעינב ולהזכיר את חגית אלא אתה שונא פרידמנים או אשכנזים נקרא לזה כך, חגית בדעה שלה לא מעניינת אותך כי היא לא כמוך במילים של האהובה שלך עינב,יותר טוב תשאל את עצמך איך אפשר לתמוך בבחורה שהיא גזענית וכמו שעכשיו ראו בטלוויזיה שקרנית וצבועה,קח קצת זמן תחשוב על זה גאון שכמותך.

עצוב

זה שאתה תומך בה זה עצוב,אחרי כל הדברים הרעים שהיא אמרה על העדה האשכנזית,WAKE UP AND SMALL THE COFFE היא ילדה קטנה ,מפונקת,צבועה,ושקרנית.

להתגבר על גזענות,ממש לא.

להגיד: "הם לא כמונו" הם פרידמנים מתים זה לא חנונים זה גזענות, תתחילי לקלוט ואל תייפי את המשפט המכוער שהיא אמרה ורק להדגיש שאימא שלה חושבת אותו הדבר אז תעשי אחד ועוד אחד ותראי מי צודק.

הכל ברוח טובה../images/Emo13.gif

צודקת שגיאת כתיב,אין מה לעשות אני לא מושלם,אבל אני מעדיף שגיאות כתיב באנגלית מאשר להיות גזען או תומך באחד מהם.

ריקו אוהדי שיפרה מנסים להסיט ולא מצליחים

כי יודעים מי זאת שיפרה הרעה.. אז הם מתעצבנים ומתחילים לעשות הרבה הרבה שמות ולעשות כאילו חצי פורום אוהב אותה כשבעצם זה המשפחה שלה.. עצוב מאוד..

משפחה זה הכל,אפילו משפחה גזענית.

אולי הבעיה שלך זה שאתה היחיד ממשפחת בובליל שנמצא בפורום הזה,וזה מפריע לך לשמוע את האמת על אחותך עינב הצבועה, ותאמין לי שאני לא צריך לכתוב כלום כדי שאנשים יבינו מי זאת עינב האמיתית,מי שראה אותה משתנקרת על החברים שלה היום יודע את זה בדיוק כמוני, פשוט צביעות ברמה אחת מעל כולם בבית.

קודם ריחמתי על עינב איך שהציגו אותה בשישי סוף

עכשיו אני מת שהיא תיזרק מהוילה ותזכה לצפות בעצמה בדמות שלה בשישי סוף.

למעלה