עינב המלכה- מנהיגה אמיתית

דינה128

New member
עינב המלכה- מנהיגה אמיתית

מושיבה את כולם ומנהלת שיחה. מי המנהיגה בבית? שאפו! כל הכבוד

"לא יהיה פה זה" .. "אין מצב שיהיה זה.."

זה לא מנהיגות זה דיקטטורה.. אם הייתי אחד החדשים היא הראשונה שהייתי מעיף.. אף אחד לא רוצה שיגידו לו מה לעשות!

ordiki

New member
זו לא דיקטטורה

זה מה שצריך להיות. אם מתחילים לזלזל צריך להעיר ובצורה תקיפה. לא חושב שעל איכפתיות מעמידים להדחה. מה שכן, יש לה כשרון לדבר בלי לקחת אוויר.

JasPoint

New member
היא הבהירה את הפואנטה שתשתוק כבר

חוצמזה שאף אחד לא אוהב "מנהיגים" שתראה איפה נמצא שי היום. עוד גול עצמי של עינב, והיו לה הרבה כאלה בשבוע האחרון

droriko

New member
איך אתה משווה אותה בכלל לשי

האנשים ששי חילק להם הוראות התמסרו אליו מרצונם, הם רצו שהוא יחלק להם הוראות, הם היו שפוטים שלו. אתה מכיר מישהו אחד בוילה שהוא שפוט של עינב? שמעריץ אותה? הרי כולם שם מלכלכים עליה מאחורי הגב בכל הזדמנות שרק ניתן (ואם היא תמשיך עם הגועל ,לדעתי היא תעמוד להדחה כבר ביום ראשון).

morann7

New member
יאללה עינב הבנו אותך

כמה היא מדברת ורנין הגיע הזמן שתעשי כלים את לא נסיכה מערב הסעודית

a10a

New member
היא פשוט אומרת מה שש"צ רוצים להגיד ומפחדים..

כולם רצו להגיד את מה שהיא אמרה..וכולם מרכלים על זה מאחורי הגב אבל...כולם פחדנים ומפחדים שהחצים יופנו לכיוון שלהם...והיא היחידה שלא פחדה ואמרה את האמת.. היא לא תקפה אף אחד היא רק ביקשה לשמור על הניקיון!!

נאום הזבובים והחרציצים/חרגולים 2008 ../images/Emo6.gif

אויי ויי. השוורצע חייע הראשית דואגת לאיך הם נראים בטלוויזיה ולכך שהם צריכים לתת דוגמא למדינה.. אויי וי.. אנא העירו אותי.. זה אמיתי?!

עינב "מה זה וינדוס" בובליל

דואגת איך הם ייראו בבית חחח איזה נאום מצחיק! כולם שם בהלם נראה לי

דווקא נחמד..

לראות את כולם יושבים יחד עינב מרביצה בהם תורה (צודקת בגדול רק נסחפה קצת חזרה על כל דבר 3 פעמים) והכי נהניתי לראות איך שפרה נותנת לה את המקום וסותמת את הפה, לא מרגישה צורך להוסיף ולקומם עליה את החדשים צבר גיבה אותה וישר הלך לעשות כלים עינב בדבריה ציינה גם את שפרה שעשתה כלים בגדול די אמרה לחדשים שלא כל מה שהם ראו מהבית זה בדיוק מה שהיה שכולם לקחו חלק ראו ששחר רותח אבל לא מעיז להגיד לעינב כלום (זה הוא ששפך סוכר אחרי שעינב ניקתה את כל המטבח כשעשה את השייק שלו ולא ניקה אחריו)

למעלה