עינב התמימה מה החדשים הם מהחלל החיצון?

BOAZLIC

New member
עינב התמימה מה החדשים הם מהחלל החיצון?

מה הם לא יודעים על אשר וכל הסיפורים? שמישהו יגיד לה שאבא שלה הצביע להדיח את אשר ואז אולי היא תדיח את אבא שלה מרוב עצבים

clearer

New member
לדעתי הם באמת לא צפו בתוכניות (כמעט)

קשה לי להאמין שהם משחקים אותה כל כך טוב.

כנראה.. צריך להיות אהבל רציני בכדי

להכנס לשם בלי לראות מה קרה, לפחות בערך, הרי זה יתרון אסטרטגי אדיר! טוב, ראינו כבר שיוני שחר ואינה לא גאונים גדולים, חגית עשתה שיעורי בית לפני..

דורוN

New member
הם יודעים הכל!!

יותר טוב מכל אחד בפורום הזה. היה איתם ראיון במעריב והם ידעו את כל הדברים, גם את מה שלא מראים בערוץ 2.

בא לי להקיא מהשחר הזה

והתמימות של עינב וונסה באמת עוברת כל גבול איך הוא מושך אותה ללכלך עוד ועוד ולספר את כל סיפורי העימות עם שפרה וצבר כשברור שהם מודעים היטב לכל הפרטים האלו, כולל כאלו שעינב דואגת "לשפץ" לכבודם אני כבר לא יכולה לראות את שחר והדיבור שלו עם הס' השורקת מוציא אותי מדעתי קודם כשהוא סיפר ללאון על "איזה הומו שהתחיל איתו" רציתי לזרוק עליו משהו הוא מגעיל, אגרסיבי, וברור לחלוטין שהוא בא עם אסטרטיגיה חד משמעית להתחבר ליוסי ועינב בכל מחיר ולחדד את העימות מול שפרה וצבר

דלשון

New member
תקיאי חופשי רק לא עלינו

מה חשבת שיבוא לשם בשביל להנעים את זמנם של הדיירים ? הוא בא לשם לזכות במיליון והוא צריך לעבוד בשביל זה קשה. וזה כולל ללכלך לחרחר ריב בין הדיירם הותיקים והכל מותר כי זאת מלחמה. כל הכבוד לשחר.

למעלה