עינב עכשיו את תהיה בשוק של החיים

קרקדילה

New member
עינב עכשיו את תהיה בשוק של החיים

שלך אתמול אני ושריי הצתרפתנוולכל מי שלא שלא יודע מי זאת שריי אז היא בת אבל אני לא לסבית זה היה מגעיל אבל זה היה בתור נסיון אני עדיין לא מאמינה שאני התנשקתי איתה נ.ב גם היא לא לסבית זה היה רק נסיון אה עינב שזה לא יצא רק עדי אני שריי ואת יודעות ועכשיו גם דפנה תדע !!!!

The WizardMan

New member
אבל למה ???? למה בפורום

חסר: אייסיקיו ?, אימייל ?, משהו !! בכל מקרה ... רוב הבנות שאני מכיר שהתנשקו פעם עם בת אמרו שהם נהנו ושהיה להן כיף.

"עינב שזה לא יצא"

שכחת גם לבקש את זה משאר הפורום... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא יודע מי את אבל נראה לי שהיה עדיף לך להגיד את זה במסרים אישיים... ודן, סיפקת...

n a v n a v

New member
אז

למה את מפרסמת את זה בפורום יאה אהבלה!!!!!! וחוץ מזה שלא תתפלאי אח"כ אם היא יוצאת לך לסבית... דוגמת האחרונה שהתנשקת איתה...

הכבוי

New member
בצער רב וביגון קודר

אני מכריז בזאת על פטירתו הטראגית של המוח שלך. לאחר פרפורי גסיסה רבים וכואבים, המוח שלך עבר סוף-סוף לעולם שכולו טוב. המשפחה המתאבלת.

Run Dudi Run

New member
כיף לך...

מזמן לא התנשקתי עם מישהי.. אני רוצה גם! אבל מה הקטע לפרסם את זה בפורום.. עשיתי מלא שטויות כשהייתי שיכור ואני לא מפרסם את זה פה...

הקטע הוא

שהיא בכלל לא הייתה שיכורה, היא עושה גם ככה מלא שטויות שהיא פיכחת... תאר לך מה קורה כשהיא שיכורה...

jimmybob

New member
זה בסדר את לא יודעת מה הוא עושה

כשהוא שיכור ואילו שטויות הוא אומר ("אני לא מחוק אני טיפקס"). היא צריכה לעבוד קשה כדי לעבור איתו.

n a v n a v

New member
אם היא תמשיך בקצב הזה

היא מתקרבת אליו בצעדי ענק... (זאת אותה "אני לא חורניקית" פשוט החלפתי ניק...)

למעלה