עינוגיות שוקולד בבקשה
מקור המתכון ככל הנראה מאחד מספריה של רות סירקיס אבל הוא עבר שינוים.. מערבבים (ביד) 1/2 1 כוסות קווקר אינסטנט 1/4 1 כוסות קמח שני שליש כוס שמן כוס סוכר 1 כפית סודה לשתיה ביצה שקית סוכר וניל חצי כפית מלח התערובת תהיה פירורית מפרישים שליש לכיסוי והשאר מהדקים בתבנית בגודל תבנית חד פעמית מרובעת מבשלים 200 גר' שוקולד מריר עם ריץ אחד רק שמפרישים מעט ריץ לכוס ומערבבים עם 1 כף קורנפלור ומוסיפים יחד לשוקולד על האש כשהשוקלוד נמס מכבים יד ומוסיפים אם רוצים 3/4 כוס אגוזים קצוצים (אני נמנעת בגלל הילדים הקטנים) וכן ת.וניל אמיתי או סוכר וניל שופכים על התערובת שבתבנית ועם היד מפוררים את התערובת ששמנו בצד אופים כחצי שעה לפחות עד שמזהיב 180 מעלות חותכים כשזה פשוט ושמים במנג'טים (שלא יתפורר)
מקור המתכון ככל הנראה מאחד מספריה של רות סירקיס אבל הוא עבר שינוים.. מערבבים (ביד) 1/2 1 כוסות קווקר אינסטנט 1/4 1 כוסות קמח שני שליש כוס שמן כוס סוכר 1 כפית סודה לשתיה ביצה שקית סוכר וניל חצי כפית מלח התערובת תהיה פירורית מפרישים שליש לכיסוי והשאר מהדקים בתבנית בגודל תבנית חד פעמית מרובעת מבשלים 200 גר' שוקולד מריר עם ריץ אחד רק שמפרישים מעט ריץ לכוס ומערבבים עם 1 כף קורנפלור ומוסיפים יחד לשוקולד על האש כשהשוקלוד נמס מכבים יד ומוסיפים אם רוצים 3/4 כוס אגוזים קצוצים (אני נמנעת בגלל הילדים הקטנים) וכן ת.וניל אמיתי או סוכר וניל שופכים על התערובת שבתבנית ועם היד מפוררים את התערובת ששמנו בצד אופים כחצי שעה לפחות עד שמזהיב 180 מעלות חותכים כשזה פשוט ושמים במנג'טים (שלא יתפורר)