עינוג ונקודות רגישות.. צריך עזרה!

שגיא פ

New member
עינוג ונקודות רגישות.. צריך עזרה!

שלום לכולכם. נעים להכיר, שגיא, 18. אני וחברה שלי 3 חודשים ביחד.. (טירון בעניין הזה) צריך את עזרתכם... אני בראש של כמה שיותר לענג אותה, לעשות לה כיף במגע בנינו ככה שהשאלות הם יותר לבנות שנמצאות כאן.. יש נקודות/איזורים ספציפים שאם אגע/אלטף שם, תרגישו אחרת מכל מקום אחר (התחרמנות אולי)? ולגביי החזה, מה הכי מענג אותכן?.. מישוש וחופן? התעסקות עם הפיטמה?.. נשיקות שם? חושב שהבנתם אותי.. תנו עצות בבקשה... צריך את עצתכן.. :)

Vdrums

New member
כל אחת אוהבת דברים אחרים.

תגע תנסה תראה. אם משהו לא יעשה לה טוב היא תגיד לך. (אני מניח)

תומר כבר ענה ואני ידגיש שוב

כל מגע שיהיה נעים לאחת יכול להיות מציק מאוד לשניה, הכל תלוי ברמת הרגישות. הכי חשוב זה להיות קשוב לה , ולראות מה לה נעים.. בהצלחה

טלי Sex

New member
העינוגים הגדולים...

העינוגים הכייפיים, לי לפחות, הם: שהגבר ילוש וימשש את החזה, ימצוץ את הפטמות בעדינות, יכניס אצבע לכוס וידגדג שם..., גם גירוי של הדגדגן לא יזיק. יכניס את הזין שלו לכוס שלי, יעלה ויוריד כמה פעמים. וכמובן, לא לשכוח נשיקות צרפתיות עמוקות וטובות, בעיקר בזמן שהזין של הגבר בתוך הכוס של האישה!!! בהצלחה ותעשה חיים! טלי.

אצל כל אחת זה שונה

אז כדאי שתשאל אותה פעם אחת מה טוב לה ותעשו ניסויים ותנסה עליה כל מיני דברים לפי הרגש שלך ולא יותר מדי חזק ותראה מה טוב לה אצל כל אחת זה שונה אז זה לא משנה מה נענה לך...פשוט תנסה עליה ותראה ותשאל אותה ככה היא תראה שאתה גם מתחשב וגם רוצה לעשות לה טוב וגם מספיק חכם כדי לשאול ולא לשחק אותה יודע ולעשות שטויות... לך על זה..אתם זוג אתם אמורים להיות פתוחים אחד עם השניה...

למעלה