עינייך זוהר אור פראי..

טאKילה

New member
עינייך זוהר אור פראי..../images/Emo48.gif../images/Emo23.gif

עינייך זוהר אור פראי מבטך חודר לתוכי בערגה מעלעל בעלעלי ליבי הר אש של תשוקתי אליך ידייך עוטפות מלטפות חום רוך ענוג מעודן בגיפוף כריות אצבעותייך אתה משרטט בגופי תאווה קימורי מתפתלים בטרוף נשק אותי יקירי נשק תטביע שפתייך בשפתיי השקני מצוף לשונך פיך אהבה שופע נשיקות קחני אל אותו יער עד נתנה אהבים בשיכרון עד כלות עד אבדון הכניסני לחישוק גופך הענו אני רוצה לספוג את חלב תשוקתך לרקום פיסות ליבי בליבך להרגיש אותך בתוכי בנבכי נפשי חייך אלי בפניך הזוהרות תאיר לי דרכי אליך אטבול אהבתי במעיין אהבתך..

12אניהיא

New member
טאקי אני אלך אחרייך במידבר../images/Emo24.gif

קח אותי אליך חבק אותי חזק קח אותי אליך אין לי כוח למשחק קח אותי אליך , לטף אותי לישון קח אותי כך. זה כמה ימים שאין בי מנוחה קח אותי אליך , אתך אני שמחה קח אותי לברוח ,די לשאול שאלות קח אותי כך. יש עננים כבדים בשמיים , יש אנשים הולכים בשניים וחסר לי אתך חסר לי אותך. קח אותי אליך אל תבטיח לי דבר קח אותי אליך עד הבוקר עד מחר קח אותי אליך , לטף אותי לישון קח אותי כך. זה כבר כמה ימים שאיש מאתנו לא צוחק קח אותי אליך לא אכפת לי מי צודק קח אותי לברוח לטף אותי לישון קח אותי כך

טאKילה

New member
אתה זהבהב כירח מאיר..../images/Emo23.gif../images/Emo79.gif

אותך לפני כן לא ידעתי אתה זהבהב כירח מאיר עלטה אל סתרי נפשי ירדת אני שתיקה שמרתי תמיד חיינו בנפרד ופרדתינו לתמיד מצפה לך הלילה שם בחדר הקט שם בדממה אתה ואני אהיה לך מצודה נאלמת אני וגופי המשתוקק הנני בראותי איך אהבה כמה אהבה כולך אלי נישא בדומיה פיך אהבה שופע נשיקות וליבי שוטט דם ניגר מתבוננת בך וחולמת לו יכולתי יקירי לחלק איתך לחם ויין לו יכולתי לחבק לנשק אותך אמצתי אותך אל עיניי עם ערב השחר קורע פרדה כל לילה מחדש הנני כשושנה צחורה תשוקתי זהרורית ערומה קולי היחף הד לתלמיך נשמתי במעלה מדרגותיך נוסקת מרחפת לענן שלך לך נשקתי שפתיי בשפתייך וליבי אש להבה וערפילי אהבה...

12אניהיא

New member
עכשיו ניגמר...../images/Emo14.gif

עכשיו התנפצו כל חלומותיי עכשיו... האהבה שהתחילה בקיץ פראי עם בוא הגשם הראשון שככה. מה שהותר בלב זה שובל של כאב געגוע למה שהיה או שמא זו רק אשליה? טני מהחלום מתעוררת אך בתוכי עדיין בוערת, זוכרת איך ציירנו בחול מול הים הכחול. עכשיו אני דלת סוגרת אבל תדע שלא באמת מתכוונת יש בתוכי כאב גדול ואותו רק אתה לסלק יכול...

טאKילה

New member
תראה אותי..../images/Emo23.gif

בארץ שופעת אהבה תגור נשמתי שקופה ערומה ללא כסות.. נימים ופיסות ליבי שתי וערב שכבות על שכבות תראה אותי דמעות עיניי כגשם הנופל על פניי הבטתי על דלת ליבך בגעגוע קפל הזמן כיסה את השנים תראה אותי גופי גווע על סף עלטת הלילות בעצב וכאב זועקת בשתיקה חולמת לשכב בחושך לשמוע את קולך מעל קולי להרגיש את כולך על כולי לגעת לנשק לחבק אותך ואחר כך ליפול.. קחני יקירי עייפתי לחכות העולם דוהר כבימת שחקנים האהבה נודדת כהלמות פטישים ולב קחני אל שנים אחרות אל אותם מנגינות צרופות כמו שהינו צליל מכוון הפורט על מיתר תשוקה ואהבה..

למעלה