עיניים אדומות מזה כמה חודשים

goldy18

New member
עיניים אדומות מזה כמה חודשים

לפני כ-4 חודשים פניתי לרופא עיניים בגלל בעיה מינורית בעין שמאל-הרגשה של דמעה קטנה שמצטברת בפינת העין לכיוון האף
הרופא נתן לי טיפות שאיני זוכרת את שמם שלא הגבתי טוב אליהם(עד כמה שאני זוכרת הם צרבו מאוד בעין),חזרתי לרופא והוא החליף לסוג אחר של טיפות ומתי שהוא התחיל לי אודם בעיניים,לאחר מכן החליף לי לסוג שלישי אך לא יצאתי מזה והתפתח אודם ודמעת.כשעברתי ברבעון החדש לרופא אחר הוא נתן לי טיפות סטרואידליות זיילט ואותם לקחתי 3 מחזורי טיפול של 10 ימים.לצערי הבעיה לא חלפה והוא אמר שלדעתו זה סוג של אלרגיה וזה לוקח זמן ושאחזור אליו רק לאחר חודשיים .
פניתי לרופאה אחרת במסגרת קופ"ח שאמרה שלדעתה פיתחתי אלרגיה לחומר המשמר שבטיפות שניתנו לי ללא הפסקה ויש להמנע מטיפות ולתת לעיניים להתאושש.
כיום אני 4 שבועות ללא טיפות ,התופעות לא פסקו. בבוקר העיניים אדומות מאוד ודומעות(לעיתים פחות ולעיתים יותר),במשך היום הדמע פוחת וגם העיניים קצת פחות אדומות .
שאלתי היא :האם תופעה של אלרגיה לחומר המשמר מוכרת לכם והאם לאחר חודש הפסקה הייתי צריכה לראות שינוי משמעותי יותר. או לחילופין האם קיים טיפול שונה לתופעות אלה.אני חוששת מנזק בלתי הפיך, אנא תשובתכם.

עיניים אדומות

בהחלט יכולה להתפתח לדקת אלרגית לחומר משמר.
אני חושב שהטיפול הוא בסדר, זאת אומרת הפסקות כל הטיפות. את יכולה רק לטפטף טיפות של דמעות מלכותיות ללא חומר משמר כמו הילוקומוד.
לא הייתי מנסה טיפול אחר פרט למה שהצעתי.
בברכה,

למעלה