עיניים זרות

La InoLviDable

New member
עיניים זרות../images/Emo168.gif

חברה טובה קנתה לי את הדיסק לפני כמה ימים, ומאז אני לא מפסיקה לשמוע אותו
אני לא מבינה איך לא נחשפתי אליה עד עכשיו, היא פשוט מקסימה. היא כזאת יוצרת מדהימה. גם השירה שלה, וגם הטקסטים האמיתיים שלה. כל מילה שהיא כותבת ושרה נוגעת לי במקום מיוחד בלב. איכשהו נתפסתי במיוחד לשיר "עיניים זרות", ונורא רציתי לנגן אותו
התיישבתי לחפש באינטרנט, אבל למעט איזה מקום אחד ב-Mp3Music שהאקורדים בו ממש לא התאימו, לא מצאתי שומדבר. אז ישבתי קצת עם הדיסק וכתבתי את האקורדים [בתקווה שהם אכן המתאימים ביותר
], וחשבתי לחלוק עם מי שרוצה ומחפש: [מצרפת גם בתוך מסמך, למקרה שהמיקום של האקורדים יתפקשש כאן] עיניים זרות / רונה קינן Gm חושך #D/F לא ראיתי כלום #Dm7/A A# D עיניים זרות עיבדו נתונים D/F# Gm ניסיתי להפוך את עורי #Dm7/A A# D אבל העור שבפנים דמה מדי לשלי D# D/F# Gm רציתי להדוף את השנים שעומדות בינינו #Dm7/A A בלי להבין D# D/F# Gm שאין כלי נשק בעולם שרק מתוקף אהבתי #Dm7/A Dm7/A A יכריע את הזמן D# Cm אני לא אפסיק לרצות Gm אני לא אפסיק לרצות F אני לא אכנע לרעיון הזה Cm שאי אפשר כי אי אפשר #D ואי אפשר #A זה עניין של הישרדות Cm Dm/A גם אם תגידי שדי כבר ונגמר #Gm D אין לי ברירה אלא לרצות את האפשר Gm X 3 Gm ימים #D/F ימים אל תוך לילות #D חיבוק שלא נגמר #Dm7/A A ואז ברגע הוא נגמר D/F# Gm וכשהריק הזה חושף את פרצופו #D נדמה שכל מה שרציתי #Dm7/A Dm7/A A אף פעם לא יבוא Cm אבל... #D אני לא אפסיק לרצות Gm אני לא אפסיק לרצות F אני לא אכנע לרעיון הזה Cm שאי אפשר כי אי אפשר #D ואי אפשר #A זה עניין של הישרדות Cm Dm7/A גם אם תגידי שדי כבר ונגמר #Gm D אין לי ברירה אלא לרצות את האפשר Gm X 3 Gm שקט #D/F שקט בסלון #D שקט במטבח #Dm7/A A שקט גם בטלפון D/F# Gm כל מה שרציתי זה לישון #Dm7/A A# D אבל הרעש המחריד חדר לי לחלום D/F# Gm וסוף, סוף לסיפור #Dm7/A Dm7/A A# D אני חותמת בלי רצון על טופס השחרור Cm אני לא אפסיק לרצות... ________________ מיקומי אקורדים: Gm 3|5|5|3|3|3 D/F# 2|0|0|2|3|2 D# x|6|8|8|8|6 A# 6|8|8|7|6|6 Dm7/A 5|5|7|5|6|5 Cm x|3|5|5|4|3 F 1|3|3|2|1|1 ________________ מקווה שהכל נכון ושזה בסדר שפתחתי הודעה חדשה בעניין
. תמשיכו להנות מרונה

למעלה