עיניים חדות קבלו תפזורת
P perrinat New member 2/4/03 #2 ../images/Emo20.gifמגניייייייייב../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif יא, עומרי, אתה הבחור הכי משקיע שפגשתי... (מאיפה המשפט הזה מוכר לי ) אחלה רעיון היה לי די קל, לפרסם את התשובה? או לשלוח והנה בצורה שיהיה יותר נוח
../images/Emo20.gifמגניייייייייב../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif יא, עומרי, אתה הבחור הכי משקיע שפגשתי... (מאיפה המשפט הזה מוכר לי ) אחלה רעיון היה לי די קל, לפרסם את התשובה? או לשלוח והנה בצורה שיהיה יותר נוח
H Hurakano New member 2/4/03 #3 אני משקיע... כן.... ובריטני כתבה לבד את כל השירים שלה... ותודה על העריכה !! תשלחי.... ניתן הזדמנות לאחרים לפתור ולשלוח ל : [email protected] בין הזוכים יוגרל גלגל של וספה
אני משקיע... כן.... ובריטני כתבה לבד את כל השירים שלה... ותודה על העריכה !! תשלחי.... ניתן הזדמנות לאחרים לפתור ולשלוח ל : [email protected] בין הזוכים יוגרל גלגל של וספה
M michalas New member 2/4/03 #4 עומריקי ../images/Emo187.gif לא יותר עדיף לשלוח לך במסרים??... וסחתיין לך על התפזורת! אני הולכת לפתור אותה! אה, ו...שחר אל תכעסי שקראתי לו עומריקי...אין לי כוונות נסתרות, אני סתם מתה עליו! אחלה בעל יש לך!
עומריקי ../images/Emo187.gif לא יותר עדיף לשלוח לך במסרים??... וסחתיין לך על התפזורת! אני הולכת לפתור אותה! אה, ו...שחר אל תכעסי שקראתי לו עומריקי...אין לי כוונות נסתרות, אני סתם מתה עליו! אחלה בעל יש לך!
H Hurakano New member 5/4/03 #6 טוב אז היה קל.... רק חבל שרק 2 טרחו.... דנית ורינת... טוב.... הבאה תהיי קצת יותר קשה