עיניים כחולות

scarlet moon

New member
עיניים כחולות

היי... אוקיי, אז ככה- יש לי עיניים כחולות וריסים נורא ארוכים וכהים (אפילו שאני בהירה). העיניים דיי בולטות והכל, אבל לפעמים מרחוק הצבע לא כזה בולט (זה מין גוון כחול כהה נוטה לטורקיז..), אז איך אני עושה שהצבע הכחול יבלוט..? תודה מראש...

scarlet moon

New member
כחול...?

תמיד אמרו לי דווקא שצללית כחולה לא מתאימה לעיניים כחולות. לפי מה שאני יודעת לעיניים כחולות מתאים יותר גווני ברונזה או אדמה, או צבע פנינה כזה... בכל מקרה- האיפור הנוכחי שלי הוא עפרון שחור ומסקרה שחורה.. וזה יפה והכל, אבל מה אם אני רוצה לגוון? פעם הייתי שמה עפרון לבן בפנים, שזה מגדיל את העין.. שזה גם כן יפה. אני לא רוצה מסקרה כחולה, כי זה לא טבעי.. אני רוצה שזה יראה כמה שיותר טבעי.........

לפי דעתי דווקא כחול נורא יפה לעינים

כחולות.... אבל גם לבן וסגול יתאים... צבעי ברונזה ואדמה לפי דעתי זה קצת צבעוני מידיי... תשתמשי בצבעים שהולכים עם כחול... כמו שחור, סגול, לבן, תכלת, ורוד, ירוק וכו´.... רעות

הכל רק לא כחול!

טוב אל נגזים, אבל שחור הכי הולם כחול! אם את בכל אופן משתמשת בכחול את חייבת שזה יהיה בגוונים בהירים יותר או כהים יותר מצבע העין, אחרת צבע האישונים טובע בכל הכחול מסביב.

scarlet moon

New member
../images/Emo68.gif

מה שכיף זה שהעין משנה צבעים.. נגיד, אם אני אשים בפנים עפרון ירוק, אז יהיו לי עיניים ירוקות, ואם אני שמה שחור או לבן או תכלת, נגיד, אז הן יהיו כחולות...

MaYo0sH

New member
צללית בצבע..

סגול או חום מבליט מאוד עינים כחולות (מניסיון!)

scarlet moon

New member
../images/Emo12.gif

ואיזה דרכים יש לתת לעין אפקט של יותר גדולה? ושזה יראה טבעי.......

אילונוש

New member
אני יודעת שאפקט של עין יותר גדולה

יוצרים באמצעות עיפרון לבן בתוך העין, ובשום פנים ואופן לא שחור- כי הוא מקטין

MaYo0sH

New member
עיפרון שחור-לא מקטין!!

אלא אם כן מציירים קו מתחת לריסים העליונים ומעל הריסים התחתונים. אבל אם תמרחי עיפרון מעל הריסים התחתונים- זה לא יקטין לך את העין אלא רק ידגיש אותה! (בעיקר עם העינים שלך כחולות) וכמו שאמרו פה צבעים בהירים מגדילים את העין

jess ועוד

New member
להדגשה של צבע העינים

כדאי ללבוש בגד תואם צבע ולהתאפר בצבע הפוך זאת אומרת עינים כחולות באיפור ורוד או כתום או ברונזה או צהוב כדי להדגיש את הקונטרס !!!

דפננה.

New member
אני חייבת להדגיש משהו... לכל מי

שיש עיניים כחולות, (כמוני למשל). אם היא רוצה להדגיש את היופי שלה, אז שתדגיש את העיינים שלה.

למעלה