עיניים כסופות.

עיניים כסופות.

למיתכדרת שלי (נודע לאחרונה שהיא נקבה ): ) התחילו להיות עניים כספות.. בגוון כסוף די חזק. אני יציין שזה לאחר שהבאתי את זה למישהו שירגיל אותה לאכול עכברים קפואים. אני בטוח שהיא לא ליקראת נשל. וזה לא העניין. למישהו יש מושג מה זה? תודה!

naja

New member
נשמע מוזר.

דבר ראשון אולי היא כן בנשל ואתה טועה? אם היא לא בנשל אז יכול להיות שבנשל האחרון היא לא השילה את הכיסוי מעל העיניים וזה מה שגורם לצבע הכסוף. תמסה לשטוף אותה בעדינות ולראות אם יש שינוי ובכל מקרה חשוב לעקוב אחרי זה ולראות שזו לא התחלה של איזו דלקת. ותגיד, מה זאת אומרת נתת אותה למישהו שירגיל אותה לעכברים קפואים? מישהו המציא שיטה שאתה לא מכיר? אם הוא יודע איך עושים את זה הוא יכול ללמד אותך(הוא הצליח?). אני ממליץ לך לא לטלטל אותה יותר מידי(מתכדרים דיי רגישים לשינויים).

Liron Samuels

New member
ראיתי מתכדרים

עם קצת כסף בעיניים אבל הם נולדו עם הצבע הזה, זה לא פתאום הופיע.

אז ככה..

קודם כל תודה על העזרה.. אני ממש לא חושב שהיא בנשל, ביגלל שכשהיא בנשל אפשר בקלות לזהות את זה על הגוף שלה.. עוד לפני שיש תופעה בעיניים. לפני כמה נשלים היו לה כאלה סימנים \שקעים בעין אחת.. זה עבר .. וזה קרה בגלל נשלים גרועים שהיו לפני זה. יכול להיות שהנשלים הגרועים שהיו לפני הרבה זמן גרמו לעיוורון?.. האיש שהבאתי לו את הנחש , זה רפי מילד הג'ונל ככה שאני יכולתי לסמוך עליו. הבאתי לו את הנחש לאחר שניסיתי להרגיל אותה לאכול קפואים ולא הלך.. והוא הצליח להרגיל אותה. (אם הוא לא היה מצליח הייתי מוכר אותה , ולכן הבאתי בתור ניסיון אחרון) אני ינסה לצלם תמונות ולעלות לפורום.. תודה על העזרה.

קשה להבדיל

אני לא בטוח, אבל זה קצת ניראה כמו משהו שמקיף את העין. הוא שזה הצבע שלה

naja

New member
אם היו לה בעיות בנשל בעבר....

.....אז זו כנראה הבעיה. היא כנראה לא השילה את כיסויי העיניים(קשה מאוד להבחין בזה) ויש שם שכבה אחת או יותר מיותרות שבינהן נכנסים נוזלים וגורמים לעין להראות כסופה\מבריקה. זה עדיין לא אומר שהיא התעוורה. אני משער שבנשל הבא, אם היא תתנשל כמו שצריך, כל השכבות המיותרות ינשרו והעיניים יחזרו לצבע הרגיל. תעקוב אחרי זה כי אם זה לא יקרה אז בסופו של דבר היא בהחלט עשויה להתעוור. בקשר לרפי-טוב שזה הוא. הייתי בטוח שמדובר באיזה שרלטן שאת שמו לא אזכיר כאן. הוא לקח על זה כסף?

לא ..

הוא לא לקח שום כסף . רפי בן אדם מאוד הגון בניגוד להרבה אנשים שאומרים שהוא לא.

ועוד משהו..

על אחת מהעיניים של הנחש יש מן שקע כזה. משהו קטן שקשה לשים לב אליו. אני בטוח שהבעיות האלה נוצרו מהנשלים הקודמים, שהייתי צריך לקלף כל פעם בעצמי את הנשל . ושוב תודה על העזרה

naja

New member
שקע על העין.

עכשיו אני דיי בטוח שמדובר בשאריות מהנשל הקודם שמכסות את העין. יש שתי אפשרויות: 1-להמתין לנשל הבא ולבדוק אחריו אם זה ירד(לא קשה לבדוק פשוט מסתכלים על הנשל עצמו ורואים אם גם העיניים התנשלו). 2-לקחת צמר גפן, להרטיב במים פושרים ובמשך כחצי שעה לפחות לעסות בעדינות את העין(לא ללחוץ או לגרד, פשוט להצמיד לאיזור העין) ואז לראות אם העור הישן מתחיל להתקלף. אני ממליץ על השיטה הראשונה כדי למנוע סטרס מיותר מהנחש ורק אם זה לא יעבור בנשל הבא אז לשקול את השיטה השניה.

אני מסכים עם NAJA

בכל הפעמים בהן נתקלתי בשקעים על העיניים זה היה כשנשארו לנחש חתיכות נשל על העיניים או שהוא היה לקראת נשל והלחות בכלוב הייתה נמוכה מדי.

ככה חשבתי גם..

שזה שאריות נשל, בנגע לגוון הכסוף אין לי מושג. היו לה כבר בערך 4 נשלים מעולים, והשקע לא ירד לגמרי.. מה שקרה לפני ה4 נשלים הקודמים: לא ידעתי איך לספק לנחש מספיק לחות.. וכל נשל הייתי צריך סליחה על המילה לאכול חרא.. הייתי צריך לקלף בעצמי את הנשל כל פעם.. בסוף עליתי על שיטה מעולה ליצירת לחות.. ועיכשיו אין יותר בעיות אם הנשל. הנחש כבר רגיל לכל מיני היתעסקיות מהנשלים הקודמים, כך שאני לא חושב שתיהיה בעיה להשתמש בצמר גפן כמו שאמרת, אבל בכל זאת אני יחכה ליראות מה יקרה אחרי הנשל הבא. תודה רבה על עזרתכם

COW COW

New member
עיניים כסופות

אולי כדי שתשים תמונה כדי שנראה מה זה

למעלה