עיניים לבובות

lshap

New member
עיניים לבובות

אשמח מאוד אם מישהו יעדכן אותי בקשר לחנויות בהן אפשר למצוא עיניים לבובות הספוג שלי? ואולי גם אביזרים אחרים - שפתיים, כפות ידיים וכו'. תודה וחג שמח

שלום לך. אולי אפשר לעזור לך להכין עיניים.

הראי לנו בובה אחת ויש פה הרבה מומחים
. חג שמח דבוש

או.קיי קודם כל יש

את הדבר הנכון שעשית שזה להתמש בכדורי קלקר, אפשר להשתמש בעצה שדבורה נתנה פה שהיא של טניה דיקוב לקחת פימו ולעשות ממנו כדורים להכניס אותו למים חמים ולהוציא לאחר כמה דקות ספורות ואז לצייר עליהם את העיניים. אפשר לקחת כפות פלסטיק לבנות ועליהן לצייר בלורדים או באקריליק את העיניים. בשביל שהעיניים יהיו יותר חזקות אפשר להשתמש בכפות שקופות- 1. לצייר באקריליק או צבעי זכוכית את העיניים בחלק הפנימי של הכפ כך שכשהופכים את הכף יש את השתקפות מהצד השני. 2. (דבי) כפות שקופות לצפות בבד לבן , לצבוע בסיד, לצייר עליהן עם מכחול את העיניים בצבעי אקרליק. כל אלה זה הכנה עצמית. חנויות::: יש את החנות אסכולה שהיא לא רחוקה מהמרכז לתאטרון בובות הארצי בחולון שם מוכרים כמו בכל חנות עיניים זזות רגילות ועיניים זזות עם צבעים שונים של עיניים + עפעפיים מצויירים. יש עיניים גם מפלסטיק אבל שנראות ממש כמו עיניים אמתיות (מצ"ב --- במציאות זה יותר קטן ולא עגול אלא חצי). מקווה שעזרתי לך...

lshap

New member
תודה

תודה על העזרה..אני מחפשת עיניים כחולות או ירוקות כמו בעבודות של רועי25 האחד

למעלה