עיניים פיזיות VS עין שלישית

Monsieur D

New member
עיניים פיזיות VS עין שלישית

בזמן האחרון אני עובד הרבה על פיתוח ראיה אסטרלית, ההתקדמות שלי מאוד איטית אבל אני לא מתיאש. עברתי על הנושא של הראיה האסטרלית בספרים השונים ויצאתי עם שני תאוריות שונות: התאוריה הראשונה היא שמקום מושבה של הראיה האסטרלית הם בעיניים הפיזיות, ובכדי לחזק את הראיה האסטרלית התרגילים יתמקדו בעיקר בהזרמת כוחות שונים לעין הפיסית. התומכים ברעיון האלה הם קראולי ופרנץ בארדון. התאוריה השניה אומרת שמקום הראייה האסטרלית היא העין השלישית, והיא ממוקמת במצח. התרגילים יתמקדו במקרה זה בניסיונות להעיר את העין השלישית שדיכאנו בשנות חיינו. התומכים בגרסא זאת הם בדרך כלל אנשי המזרח ואני העידן החדש. אז השאלה שלי היא מה דעתכם? מה נראה לכם יותר הגיוני ונכון? בנוסף לזה, האם מישהו ניסה לפתח את הראיה האסטרלית שלו? האם למישהו כאן יש ראיה אסטרלית טובה? מה הייתה שגרת האימונים שלו?

SVS1

New member
No. 1

אני תומך בראשונה. אני מאמין שהעין שלנו מסוגלת להרבה יותר מהראייה שבה אנו משתמשים כעת. ויחד עם האימון הנכון והידיעה "על מה צריך להסתכל" אפשר להגיע לדברים מעניינים. אני מתאמן (סוג של) אבל בצורה מאוד התחלתית שלא ממש תעזור לך. אולי כשאתקדם אוכל לעזור יותר. אם זה יעזור לך, מצאתי את זה יותר קל להבין מה אני אמור לראות אחרי מסעות אסטרליים ואתריים. הראייה שלי לא הייתה מפותחת בכלל אבל זה עזר לקבל מושג כלשהו. אשמח גם לקבל תשובה על שגרת אימונים משאר אנשי הפורום או מעצמך.

gwizard

New member
מניסיוני

ראיה אסטראלית מתבצעת דווקא מהעניינים הפיסיות ולא השלישית. אשמח אם תשתף את התרגילים שאתה עושה כי אני רוצה גם

הראיה האסטרלית קשורה הרבה יותר לצאקרות

הראיה האסטרלית קשורה הרבה יותר להעצמה של הצאקרות, כשאתה עם צאקרות פתוחות או דלוקות התפיסה שלך את העולם משתנה, אתה חש מרחב ומימדים אחרים, את כל אחד מהדברים אתה יכול לחושב בכל החושים יחד, הראיה עצמה היא לא בעינים כמו שהיא בראית הדברים מתוך מידע חדש מתך רובדי תפיסה שלא היו פעילים בך במצב הרדום הרגיל, את הצאקרות אתה יכול להרגיש , או לפחות יש הרבה כאלה שיכולים, והדרך לפתוח אותן או להעלות את העוצמה שלהן היא יותר לדבר בשפה תת הכרתית שקיימית בתוך כל אחד מאיתנו, להקשיב יותר להתבונן יותר, ובעיקר להאמין ולתת כח פנימי ותשומת לב לדברים

MetalSinagouge

New member
ד"א...

קראתי בכמה מקורות ברשת שויזואליזציה זה מעין השפה של המימד האסטרלי, ובעצם ככל שמשתמשים בזה יותר, למשל בטקס הLBRP מושכים יותר אלמנטים מהעולם ההוא, וזה מה שמביא לחזיונות ערות ספונטאניים (או במילים אחרות מה שהפסיכיאטריה קוראת לו הזיות). האם תוכל לאשר או להכחיש?

המידע זורם וההצפה שלו שונה אצל כל אחד

אצלי למשל יש מעין נתק ויזואלי בדימיון ובזכרון, ולכן הדברים צפים אצלי במודעות נקיה אם אפשר לקרוא לזה כך ולא דווקא במראות. לעומת זאת אצל אחרים שרגילים לחשוב יותר בצורה ויזואלית ולדמות מצבים חזותים אני בטוח המידע מקבל מעין פתרונות ויזואלים גם כן, אתה צריך להבין שהמידע שבא מאותם מימידים לא מדבר במערכת המושגים הרגילה שלנו אלא ברמה של עמוקה יותר של דימויים שלפעמים קשה לנו להביא אותם אל המציאות הפשוטה והרגילה שלנו. לכן אצל מי שקשה לו לעבד את המידע או את התקשור זה יעבור עוד תהליכים של הצפה ועד שזה יופיע כמעין סיפור יצוגי מפורק לגורמים בהם הוא כן יכול לקלוט את זה , מעין פרשנות מקומית הטעונה באותם תחושות אינטואיטביות של התחושות שגרמו אותה. התפיסה האסטרלית היא לא מצב ממותג בין שתי רמות אלא שגם בתפיסה האסטרלית יש המון רמות עומק , זה כמו עליה במגדל כשבכל קומה אתה חווה ומבין מחדש בצורה יותר ויותר עמוקה את המכלול כולו, המרחב הפרטי האישי שלך נעשה יותר ויותר מחובר ליותר ויותר מהיקום על רמותיו השונות

MetalSinagouge

New member
עמוק../images/Emo13.gif

אני לא חוויתי דבר כזה אף פעם. יש איזה חשיבות מיסטית אצלך למראות היפנגוגיים או למצבי תודעה משתנים שניתן להסביר על ידי המדע?

MetalSinagouge

New member
זה מה שרואים (לפעמים), על הגבול בין

עירות לשינה. זה לא ממש חלום, ואצל כל אחד זה אחרת. יש למשל כאלה שסתם רואים כל מיני צורות צבעוניות, אחרים רואים ממש סצנות "קפואות" כמו קומיקס, ואחרים לא שמים לב לזה בכלל.

עכשיו שאני יודע מה זה

עכשיו כשאני יודע מה זה אני יכול להתייחס :) יש נטיה לתת לצורות משמעות מעצם צורתם, ואולם אני חושב שהצורה עצמה היא לא בדיוק הריכוז המדוייק של המשמעות אלא מעין העגלה עליה הוטענה המשמעות, כשאני מדבר על עליה בסולם המשמעות אני לא בדיוק טוען את זה על צורה גאומטרית מסויימת אם כי יכול להיות שאצל אחד העליה ברמת ההרמוניה המתמטית תתבטא גם בצורה מתמתית שמייצגת חלק מתכונות ההרמוניה, ככללות אני די נוטה למשפט מהמקורות שנאמר בו לא תעשה לך פסל ומסכה על פני, והמשמעות שלי לגביו היא לא להאחז ולקדש שום צורה כל שהיא , כי כל קידוש שהוא של צורה מסווימת היא הדבקות ועצירה באותה רמת צורה, וההשתמשות בה בתור אמצעי בינים מאבד את הגמישות שלו והופך לחסימה לזרימה חופשית ואינטואטיבית, אפשר לומר על הרמה הכרתית שלנו שהיא אוהבת לדבר בשפה של דברים שמקובעים שטעונים וארוזים טוב ומכילים רמה כזאת או אחרת של משמעות, ברוב המקרים כשאנחנו אוחזים באותם מונחים מוגדרים כבר מראש אנחנו לא באמת מתייחסים אפילו למשמעויות שהם התכוונו אליהם במקור , ולפעמים כשאנחנו מאמצים את הכינוים למשמעויות מגורם זר בלי לחוות את המשמעות בעצמנו אנחנו בעצם מחזקים רק במודל קטן ורחוק שלה ולא בה עצמה, לכאורה אין לנו ברירה אלא להשתמש בדימויים ואולם אנחנו צריכים להשתדל כמה שיותר שהדימויים לא יהיו מוגדרים סופים ומדוייקים, אלא יותר יטו לתחוושות או אינטואציות של דברים שעדיין נשארים פתוחים כאילו לדעת את הטעם של המשמעות בלי בהכרח לסגור אותה בתבנית הגדרתית או צורתית סופית או מוחלטת. אני לא יודע בדיוק אם הצלחתילענות לך על השאלה שלך או על הסיבה לשאלה שלך אבל מקווה שמשהו בין השאלה שלך לתשובה שלי היה קשור

אפשר להסביר

זה נחשב תקין לחלוטין לראות את זה... (למרות שבפסיכיאטריה כולם פשוט עדיין לא מאובחנים) יש כמה תיאוריות מתוסבכות לגבי שינוי גלי המוח בעת כניסה לשינה, ובעצם המראות האלו הם הכניבה לשלב הראשון של השינה. בזמנו נשארתי במודעות כאשר נרדמתי. זה היה מפחיד.

למעלה