עיניים פקוחות , מישהו?

bugle

New member
עיניים פקוחות , מישהו?

שלום ברחוב ועידת קטוביץ´ פינת יהודה מכבי בתל-אביב יש מישהו/הם שמתעלל בחתולי הבניין. לא מדובר בדייר הבית (פרטי) שהוא זקן שזורק לחתולים של הבניין שאריות. המתעלל קושר את החתולים (עד עכשיו שניים, ממי שאני ראיתי) באזיקוני-פלסטיק בבטן שפשוט קורעים אותם לשניים. אם מישהו גר/עובר/עובד/מסתובב בסביבה הזאת בבקשה תפקחו עיניים! אני מנסה ללכת לשם כמה שיותר בתקווה לתפוס אותו על-חם אבל עד עכשיו לא התמזל מזלי. יש שם כמה ספסלים נחמדים ושקטים בבקשה אנשים, לכו שבו שם תפקחו עיניים כי זו התעללות סדרתית ומכוונת מראש (מצטייד באזיקונים,אותו בניין). ומי שהכה פעמיים למה שלא יכה 3 או 10? עיניים.

shanty.G

New member
אנא שלח פקס מפורט לאתי אלטמן בעניין

6241779-03 ויפה חיה אחת קודם!
להבדיל, היום מצאתי את אחד החתולים שאני מאכילה בחצר הבניין, כּוּשי, גור בן 4 חודשים, כשסביבו כרוך מעין חבל/קש, עם חרוז פלסטיק גדול מושחל עליו. מישהו ממש התאמץ לקשור את הקצוות כדי שלא יפול ה"קישוט" מצווארו, כתפיו וחזהו של החתול. השד יודע מה עבר עליו עד לסיום יצירת האמנות של אותו ילד אוויל בשעה שהוחזק על ידו
. פיקחו עיניים למה שקורה סביבכם! פחד אלוהים מה שמוחות מעוותים מסוגלים להמציא
.

feline9

New member
צריך להתקשר מיד לעירייה ולהודיע להם

וגם ל- 6540567-02 מערך הגנה על בעלי חיים

shirilik

New member
התעללות בחיות

אדם כזה צריך לתפוס אותו על חם וכל אדם יעשה את מה שהוא רואה לנכון כנס הרי הוא לא יקבל ולא ישלם גם אם הוא כן יקבל להמשיך עם הנושא הוא כן ימשיך מה עוד אפשר ???? כנראה שצריך לשבת פשוט ולדבר איתו ב-4 עיניים ולתת לו פתרון אחר כי חתולים מפריעים לו ואי אפשר לשנות אדם כזה.

ELl10

New member
כאן נמחקה הודעה

משום שלא עמדה בתקנון הפורומים

למעלה