עיניים........רחל לפנייך במלא הדרה

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
עיניים........רחל לפנייך במלא הדרה

אבל............. שימי לב להוראות שם.......הספר ניתן להעתקה לא לפני שאת מוסרת פרטים לחברה .......אודותייך......ומבצעת קנייה וירטואלית.....במחיר ......אפס............. אחרי הפעולה......את מורידה ספריה אלקטרונית......שמאפשרת לך לקרוא........שמשקלה עשרה מגה.......בערך......... ואחר כך.......מעבירה את הספר אל הספריה האלקטרונית........... לא קשה.......אם אני הצלחתי.............כל אחד יכול........ כידוע, אני שיא האהבליות במחשבים........ לכי צעד צעד על פי ההוראות. אני מכניסה אותך ישירות אל הספר המבוקש.....תוכלי אחר כך לשוטט ולחפש עוד ספרים בחינם, ויש עוד.....אבל בלתי ידועים ובאנגלית........ עלי והצליחי....................רחל , רחל ונתרחל..........

עיניים

New member
אלפי תודות, מגי

העברתי את הלינק לבתי במייל. (אם היו לי עשרה מגה, היית פה עכשיו?)
את גדולה כתמיד. תודה וכמובטח גם חיבוק ממני.

../images/Emo32.gif איפה שקדי? אולי

חולה? אולי עסוק במסיק? מי יודע? ככה נעלמים פה, בימים טרופים אלו? כל העלמות - סיבה לדאגה

נתיבה

New member
ודפקא רציתי להזכיר לו לשקדי ש...

שהבוקר ובעצם כל הלילה היתה תכנית בצוותא עם הגבעטרון שהוקלטה בפסח בערך ב-78 [בערוץ 33]בכל אופן בשחור-לבן והציגו את כל החבר´ה ואפילו יואב ז"ל..שהיה אתי במילואים. עוד שר..רק שרינה..הוצגה כמי ש-40 שנה מחזיקה את הלהקה..ופעם קראתי כתבה שדפקא היא ה-א-מ-א.. של הגבעטרון הודחה..מהלהקה.. איך ולמה..ואיך עושים דבר כזה..?!!! התזכירנו נשכחות..?ואאחל להם הרבה שנים...של שירה..בים השבולים.! אגב הופיעה גם אילנה רובינא דהיתה כך אמרו ילדת חוץ. כמוני בחפצי בה..הסמוכה.

magy

New member
באמת, איפה שקדי ??????

איפה השיבולים.......השדות, השקדים.....וכל השירים........????????? שקדי????????????? קוקו????????. שקדי????????? קוקו.??????????????????? מחפשים אותך אצלנו בפורום.......כבר התרגלנו אלייך........ עם כל הביישנותתתתתתתת

שקדי

New member
הרגת בן אדם נתיבה.................

אז באמת כמה עדכונים ותיקוני טעויות....... הידיעות על מותו של יואב היו מוקדמות ומוגזמות הוא עדיין חי ואפילו שר לפעמים (לא בגבעטרון) הוא חולה בפרקינסון ומצבו לא ממש מלהיב.....לשון המעטה אילנה רובינא היתה אמנם ילדת חוץ אבל לא בחפציבה אלא אצלנו יצא לי להכיר אותה אישית כי בזמנו היתה החברה של מפקד היחידה שלי בחיל הים ונדדה אחרינו במלחמת יום כיפור.ואפילו שרה לנו קצת.

אשור

New member
ולבסוף מתברר שאת אחד השירים

המזוהים ביותר עם ארץ ישראל היפה חיבר מישהו בשם קינן מבית שאן!

שקדי

New member
למה לבסוף????????

חיים קינן היה במשך כמה שנים המנהל המוזיקלי והמלווה של הגבעטרון וכתב ללהקה את שניים מהשירים המזוהים ביותר עם הלהקה עמק שלי וים השיבולים......אח´´כ דעך.....מוזיקלית לפחות.....ונאלם

אשור

New member
זה לא חיים קינן,איש קול ישראל

אלא קינן אחר שהיה גם ראש מועצת בית שאן!

שקדי

New member
המממממממממממ.................

אני חושש שאני צודק ואתה טועה אבל מפאת כבודך................וכבודי אבדוק זאת שוב

שקדי

New member
אז הנה בדקתי................ ../images/Emo5.gif

את המילים לים השיבולים ועמק שלי כתב יצחק קינן את המנגינה כתב חיים אגמון (קודם פסח) שהיה בשרותו הצבאי האקורדיוניסט של להקת הנח´´ל

למעלה