עיניים

AlphaBeta

New member
עיניים

שמתם לב שFTMים שלוקחים הורמונים, הצורה של העיניים עדיין נשאר נשי? מישהו יודע למה זה? סתם מסקרן אותי.

Lizz

New member
לא יודע,

כי צורת העצמות והמבנה הבסיסי של הגוף בעצם לא משתנים. נראה לי. לא?

FreakOnALeash

New member
יאמי

אתה יודע איזה אושר בנים עם ´שעון חול´ תמיד גרמו לי? כמו בריאן מולקו, למשל.

barak001

New member
מה הכוונה?

יש מעט גברים שהעיניים שלהם שקועות במיוחד, כנראה כאלה שלא כל כך התפתחו אבולוציונית ונשארו קצת קופים. מעבר לזה אני לא חושב שיש הבדלים בין עיניים של אישה ושל גבר. בתמונות של FTMים העיניים נראות רגילות לחלוטין... יש לך ביסוס לטענה הזו?

AlphaBeta

New member
יש קצת יותר הבדל מזה..

קצת קשה לי לתאר את ההבדל בעיניים, אבל פשוט תסתכל על תמונות של נקבות וזכרים ותבין שיש הבדל משמעותי בין עניים של זכרה ונקבה. ובקשר לטרנסקסואלים, כמעט כל תמונה של טרנס אתה יכול לראות את ההבדל של העניים, ככה אני תמיד מזהה בין גבר ביולגי וגבר ... לא ביולגי(?). אני לא בדיוק יכול להסביר את זה, זה יותר מרק שקיעה, זה גם הצורה, העפעפים, זה, זה זה. לרוב לא שמים לב עד שמציינים את זה, או רק שאתה מתמקד על זה ספציפית. הנה קישור לדוגמא אחת מהרבה

barak001

New member
יכול להיות

אני אבדוק את העניין. לא חשבתי על זה עד היום...

ק ל א ו

New member
אני יודע בודאות שיש הבדל...

מלימודי הרישום אני עוד זוכר. עיניים של נקבה הן יותר מעוגלות וגדולות ושל זכר צרות וקטנות. אבל עזבו את התרשימים האלה עם הקיווקווים והסרגלים, נראה לי שמגוון מבני הפנים שהעולם מציע מאפשר מרחב תמרון די גדול.

AlphaBeta

New member
כן, בהחלט

ואני לא פוחד שהצורת עניים שלי לא תאפשר לי לעבור כבן... אבל פשוט מעניין אותי למה זה מבחינה מדעית סתם אין לי חיים

BDSMorin

New member
העיניים שונות בין אדם לאדם

ויש גם XY עם עיניים נשיות מלידה (עגולות עם ריסים ארוכים) וXX עם עיניים גבריות (צרות, גבות וריסים עבותים וקצרים). אפשר לסדר את זה קצת עם פינצטה או מסקרה, כדי ליצור גבות יותר/פחות מלאות.

Freeda

New member
ההבדל הוא בעצמות

אצל גברים, בהשפעת הטסטוסטרון, עצמות הגולגולת באזור הגבות מתעבות ובולטות כלפי חוץ. אצל נשים זה כמעט לא קורה. נשים טרנסקסואליות עוברות ניתוח פמיניזציה FFS הכולל שיוף הבליטות האלה, כמו גם בליטת הגרוגרת, ועוד כמה חלקים מעצבנים. גברים טרנסקסואליים יכולים, בעיקרון, לעבות את העצם בעזרת שתלים מסיליקון, אבל לא שמעתי על כאלה שטרחו לעשות זאת. ומרבה הצער, העצמות לא מתעבות מעצמן גם בהשפעת ההורמונים. חיוכים FREEDA

Ceee

New member
כמה בירורים...

פרידה, נכון שמה שתיארת זה נכון בשביל הרבה מאוד מיקרים, אולי הרוב. אבל: *לא אצל כל הגברים יש את הבליטה הזאת בחלק התחתון של המצח, באיזור הגבות (נדמה לי שקוראים לזה orbital rim ). למרבה הקינאה נתקלתי בכמה גברים שהאיזור הזה שלהם במצח הוא ממש חלק לגמרי וישר כמו אצל נשים- אבל זה לא אומר שזה גרם לפנים שלהם להיראות נשיות. *אני לא יודעת אם זה נכון שאצל נשים זה "כמעט לא קורה" כי נתקלתי בהמון נשים שיש להן את הבליטה הזאת ואני לא חושבת שזה גרם להן להיראות מכוערות או גבריות, ביניהן גם הרבה דוגמניות מפורסמות אפילו. אני חושבת שלכל בנאדם כמעט יש בליטה כזאת או אחרת באיזור הזה, לגברים בדרך כלל זה יותר עבה ובולט ואצל נשים זה בדרך כלל קצת יותר עדין. אני לא בטוחה אבל שמעתי שהעור, ולעיניין זה עור הפנים, אצל נשים הוא יותר מתוח מאשר אצל גברים. אז אולי המתיחות הזאת של העור ובכלל האיכות האחרת של העור אצל נשים גורמת לבליטה הזאת להיראות פחות בולטת ומשמעותית. אולי זה גם אחד הדברים שמשתנים לטובה אצל נשים טראנסקסואליות בזמן הטיפול ההורמונלי- ולכן אני קצת בספק שאכן כל הנשים הטראנסקסואליות באמת זקוקות לניתוח פלסטי כזה במצח, או בגרוגרת, או בכל מקום אחר בפנים. *אכן שמעתי שטיפול הורמונלי לא משנה את מבנה ומראה העצמות, אבל חשבתי שרק אצל MTF זה ככה ושאצל FTM מבנה העצמות כן משתנה באופן מסויים והופך ליותר גברי. יכול להיות שהרבה דברים שאמרתי פה לא נכונים. בכל מיקרה אני מעוניינת לשמוע תגובות שלכם... ביי ביי.

Freeda

New member
מיגוון

הדבר שהכי מאפיין את הטבע הוא המיגוון, הרצף - רצף בזהות מינית, בין גבר-טוטל דרך שלל תערובות ועד אשה טוטל, רצף במשיכה המינית מהטרו-טוטל דרך בי ועד הומו-טוטל, ורצף בגודל עצם הגבות, מעצם ניאנדרטלית ועד עצם איש יאוה (שטוחה). זה תלוי גם במוצא הגנטי, וגם במין הגנטי. סטטיסטית בלבד, לזכרים יש עצמות גבה ופיקת גרוגרת יותר בולטים. למזלי, הייתי זכר "דפוק" בלי גרוגרת ועם עצמות גבות מזעריות. די קינאתי באחרים :). לאחר שביררתי לעצמי את זהותי המינית - אשה - הבנתי שהברווזון המכוער יצא ברבור, ואצטרך מינימום ניתוחי פנים אם בכלל. הידד לטבע. חיוכים FREEDA

Ceee

New member
אמא´לה הלך עליי טוטאלית

כבר הגעתי למסקנה שלא משנה מה יהיה אני תמיד אשאר מכוערת. נו מילא...
גם אצלי עצמות הגבה לא בולטות במיוחד ואין לי גרוגרת בולטת בכלל. הבעיה היא שאני לא רזה במיוחד (גם לא מלאה במיוחד) ואח שלי רזה מאוד ופיקת הגרוגרת שלו בולטת בטירוף! דרך אגב, אח שלי בן 15 וחצי ואני כמעט בת 18 וחצי. אני פוחדת שאם אני ארזה אז אולי הגרוגרת שלי תבלוט כמו אצלו (גנטי?). דרך אגב עוד לא התחלתי שום טיפול הורמונלי. וזה לא נכון מה שאמרת שהיית "בלי גרוגרת". לכל בני האדם יש גרוגרת גם לנשים פשוט אצל נשים הגרוגרת מכוסה בבשר או שומן או משהו כזה, ככה שמעתי. יופי לך פרידה שיצאת "זכר דפוק" כהגדרתך המוזרה, אבל כמו שאמרתי עצמות גבה מינימליות וגרוגרת לא בולטת הן לא ערובה למראה נשי מושלם, יש עוד אינדיקציות רבות. הקטע עם העיניים שדיברתם עליו בתחילת השרשור לא היה מוכר לי לפני ששמעתי אותכם מדברים על זה ועכשיו אני באמת שמה לב שעיניים של נשים די שונות מעיניים של גברים, או שזה רק הדימיון שלי? בכל מיקרה אני מפחדת שהעיניים שלי גבריות מידי.... הצילו אמא´לה!!! דרך אגב פרידה לא ענתה לי על כל השאלות שהצגתי, בעיקר על נושא העור שיותר חשוב לי כרגע. מעניין אותי איך מראה המצח, ומראה הפנים בכלל, משתנה בהשפעת הורמונים נקביים. אני מעדיפה שרק מי שבאמת יודע שיענה לי על שאלות מהסוג הזה (אולי נורה?), אבל אני יכולה גם לשמוע דיעות וחוויות שלכם, בשמחה, רק שזה לפעמים מבלבל אותי קצת... יותר מידי אינפורמציה לא בדוקה, לא רלוונטית ולא מעניינת= בילבול ותיסכול אני מחכה לתגובות שלכם, ביי.

למעלה