עיניין חיתולים

bubu3

New member
עיניין חיתולים

מי יכול להמליץ לי לפי ניסיונו? אני סבורה מיום ליום שאני צריכה לסים לאמא חיתולים לפחות בלילה. היא מרגישה את הצורך אבל בגלל קשיי הליכה היא לא מספיקה להגיע... כול יום... כמה פעמים ביום... המצב קשה... איפה קונים זול? האם קיים בגדלים גדולים? אמא מאוד גדולה, יש לה בטן גדולה... האם קופת חולים משתתפת בהוצאות? ביטוח לאומי? על חשבון ה10 שעות עזרה שיש לי?

ענתי44

New member
בובו יקרה

יש טיטולים גדולים מאוד. אני מאמינה גם בגודל של אמא שלך.אני אשלח לך בפרטי טלפון ששולח עד הבית טיטולים. ופעם ראשונה שלחו לי דוגמית חינם הביתה. את יכולה גם לקבל טיטולים תמורת חלק מהשעות של ביטוח לאומי. אל תכחי עם זה. חבל!.

קורנית

New member
טיטולים הביתה

ענתי... אנחנו קונים בבית מרקחת. האם עשית סקר שוק? האם המקום שמנו את קונה הכי זול? אני לא יודעת אפילו מאיפה להתחיל... רק רואה מדי פעם מודעות דבוקות על עמודי חשמל... תודה

ענתי44

New member
אם כי לא תמיד הטיטולים עוזרים

אני קונה לאמא טיטול בצורת תחתונים כי לטיטולים הרגילים היא מתנגדת ומורידה. זה עולה יותר מהטיטול הרגיל אבל חוסך לי מריבות יום יומיות. היום כשחזרה ממרכז היום לקחתי אותה לשירותים אבל מאחר שהיא מפחדת מהמעבר מכסא הגלגלים לשירותים ונאבקת בי, לא הספיקה להתיישב על האסלה,וכבר שלולית א'. ועכשיו, אחרי שהתחננתי שתלך לשירותים והיא בשלה " עכשיו עשיתי!", פתאום, שלולית גדולה בסלון. זה עבר את התחתון טיטול בקלות. אבל, אין ספק, שבדרך כלל זה מקל מאוד. קורנית תנסי לקנות טיטול רגיל, נראה לי שזה סופג יותר.

קורנית

New member
תודה

אנחנו צריכים רק ללילה, כי ביום היא שולטת בינתיים על הצרכים. למרות שהיא מאד חוששת ש"יברח" לה גם ביום, אז היא לובשת ביום תחתוני טיטול, מיוזמתה. בלילה היא צריכה משהו רציני יותר, כי היא מרטיבה פעמיים שלוש. בהתחלה היתה מתביישת, עכשיו כבר רק קמה, ומציינת באנחה שעוד פעם הרטיבה, מחליפה וחוזרת למיטה. מסכנה.

למעלה