עינים ירוקות שלך

עינים ירוקות שלך

עד שמבטינו לא נפגשו לא חשבתי שלצבע העיניים יש משמעות אבל מה לעשות, יש לך עיניים מיוחדות עליהן נדלקות הרבה בנות עיניים בצבע ירוק זוהר אולי אם היה להן צבע אחר אולי אז לא הייתי מרגישה כמו עכשיו מעניין אותי לדעת...האם אתה מאוכזב? האם אתה מתמלא געגוע? האם אתה יכול להיות רגוע? כשאתה מתרגש עינייך בוהקות כשבמיטה בהן רגשותיי שוב נדלקות אני חושבת שכשראיתי אותך העיניים היו גורם המשיכה המתנה הזאת שקיבלת מאלוהים גרמה לי כאב גדול מהחיים כשבך נזכרת ... תנחש מה אני רואה מול עיני? אומרים שהמראה יכול להטעות אבל אצלך, העיניים הן אלו שמשקרות משקרות ולא מראות את התרמית עכשיו את זה אזכור תמיד לא אשכח איך שחייכת ועינייך הבריקו החיוכים שלך אולי את חיי המתיקו ואת עינייך למדתי לקרוא עכשיו יותר טוב.. לכדת אותי בעינייך אתה יודע כמו פרפר לצוף שואבת אותך נושמת אותך מרגישה בעננים ריח גופך, כפות ידייך המלטפות אותי, שתחקתך הרועמת, החיוך שלך, העינים שאומרות הכל לפעמים דואגת לך מבינה באזה מצב אתה יכולה לתת המון יכולה הרבה לתרום אבל אתה כבול אי שם בתוך תוכך איש עקרונות עובד מבוקר עד ערב נכון אתה עקרב.. שאלה של אופי או של יופי הכח חזק היופי גם, גם קיים שילוב קשה קשה להשרדות אז האם זה טבע? או רצון בלתי נשלט? מהפנט, מושך, ואז דוקר, נותן לגסוס נהנה אט אט וגלגל סובב , עולם מסתובב ולא מוצא מקום אותו אחד העקרבון ואז הוא יופיע ואז הוא יפתיע ויהפנט וידליק את העקרב שבך העקרב נבהל ברח נבהל ממה שראה כי ידע בעולם זה צריך לשרוד הוא לא יכול להיסתכן טוב לו, באמת הוא לא רוצה שיבלבלו אותו כעת אתה יודע זה אתה... אני שואלת הרבה שאלות אבל אין לי לכל תשובות תאמין לעצמך בכך דרכיך אל תרפה מגיע לך קח את כל מה שנותנים לך אל תסרב אתה זקוק לזה כמו אוויר לנשימה כמו שאתה לא יכול להפסיק לעשן חשה אותך בין המילים אפילו שהן נאמרות בצחוקים קורא אותך לפעמים אבל תמיד מבפנים לא אוהב שחונקים אותך אבל אתה יודע לתת נכון שזה כואב, נכון שזה מתסכל אתה עקרב וזה ידוע אבל תדע שיש הרבה שאוהבים אותך כמוני... יודעת שזה לא ימשך לעד כמו שזב בא כך זה ילך מהיר....סוחף... אבל בסוף תמיד כואב.... אז תדע שתמיד אהיה לך יד מושיטה בכל צרה שלא תבוא וגם אם אתה בעל אגו גברי תפנה אליי תמיד כי חבר אמיתי אתה ואני לך הכי אמיתית רוצה לתת לך את הכל אבל ביננו לא תמיד זה אפשרי אז קח את מה שאני נותנת לך כי זה כל מה שיש לי בשבילך........ אוהבת אותך חתומה בנשיקה..

טאKילה

New member
פראית...../images/Emo140.gif

את כותבת מהמם,אני נהנת לקרוא, חבל שהתוכן כאוב...אוהבת אותך..

למעלה