עינין הקוטג'-משאל דעת קהל

עינין הקוטג'-משאל דעת קהל../images/Emo3.gif

במשך שנים תנובה הרגילה אותנו שיש רק קוטג' אחד-שלה בדיוק כמו במשטרים הקומוניסטיים תאכל-מה שיש..ותשתוק ! ואז,במפתיע,פרצה לה שטראוס עם גבינה שאיכותה גבוהה פי כמה וזו רק הוכחה,שיש סוף לכל משטר בולשביקי אז תגידו לי, נכון שקוטג'של שטראוס טעים יוותר ?

תלתלית

New member
../images/Emo9.gifבעיני לא.

אבל אני הכי ב נ א ל י ת בעולם. תשאל את החבר האחרון ... הוא קרא לי שניצל.. <אגב, מאז השתכללתי ונהייתי מעט פלצנית, אבל עדיין לא אזרתי אומץ "לערוק" לקוטג' אחר<...

Mוניk

New member
קקטוס,, על טעם וריח אין מה להתווכח

אני אישית לא אוהבת קוטג' אבל בני ביתי לא מחליפים את קוטג' תנובה,,, זה עם הבית אני בכלל אוהבת יופלי מה אני מתערבת
לילה טוב מרקי}{ מוניק

תלתלית

New member
ואניי אוהבת בכלל

אותך
וגם מתה על ביסלי גריל.. ומילקי <מילקי זה ששל שטראוס> אני לא מקפחת אפח'ד.. <נהינו ממש פורום שיווקי, קקטוס תבקש אחוזים..>

בואי נעבור לפירות יבשים..../images/Emo3.gif

מי אוהבת פול קלוי ומומלח ? יש כעת מוצר כזה-אדיר ממש של חממה.. או אננסים מסוכרים ? או,תות עם קצפת.. או דובדבנים ? או..סתם זיון טוב,בלי פירות אבל עם הרבה טעם ?

טאKילה

New member
גם עלית כמו תנובה..

מחלבות טרה גם מיצרת קוטג',ועכשיו גם שטראוס. ככה ניתן להחליט מה טעים לנו יותר,כל אחד והקוטג' שלו. אצלי הילדים אוהבים גבינה לבנה 5% ,לא מכורים על קוטג'. בכל מצב שטראוס זה גבינות איכות גבוהה,גם הטעמים. אני זוכרת נס קפה של "ליבר" נס קפה טעים במיוחד, עלית קנתה את ליבר והעלימה את אותו נס קפה מהמדפים,לזה אני אקרא השתלטות,אני לא אוהבת את הנס קפה של עלית,לדעתי מאז עלית הפכה למעצמה יש זלזול בהשקעה באותו נס קפה עתיק, שטעמו השתנה נס קפה באיכות גרועה. אני שותה רק טסטר צ'וייס יאמי של נס קפה,ואם להתפשר לפעמים אז נס קפה קלאסיק-של נסלה אוסם.

למעלה