עינתוש.....ערב טוב

מלאני

New member
עינתוש.....ערב טוב../images/Emo24.gif

היי יקירתי,מה שלומך? איך עבר עלייך יום אתמול...?והיום...? במקרה הזדמנתי לכאן...וכמובן קפצתי ל-
ועוגה(רק בגלל שהזמנת אותי, אחרת לא הייתי חושב על זה בעצמי...
) קראתי את ההודעה שלך עינתוש...מה?לא היה ברור שהבנתי שצחקת
אולי התשובה שלי נראתה רצינית משהו...אולי.אבל כמובן שאף היא היתה ב-
. "...הלו זה רדיו?..." כך או כך אנו עומדים בפיתחו של שבוע חדש שבא עלינו לטובה,בעזרת השם... והגיע ה-
לשאלות ושיגועים חדשים...
אחת לדוגמא: האם נכון הוא שע"פ מפה נומרולוגית או נתונים של תאריך לידה ושם של אדם ניתן ללמוד על נקודות תורפה בתקופת חיים זו או בתקופות חיים קודמות? האם ניתן להסיק מנתונים אלו מהם הדברים שעל האדם לתקן...?(הכוונה לתיקוני הנשמה). בנוגע לשינוי שם:האם שינוי שם המשפחה פחות משפיע על האדם מאשר שינוי שם פרטי?(כיוון שויברציית שם המשפחה נהגית פחות מאשר השם הפרטי). נסתפק בשאלות אלה לעת עתה ובזמן שאת עונה לי אלגום מהקפה שהגשת לי ואטעם מהעוגה שהכנת לשבת...(עוגה שלאף אחד לא היה אומץ לאכול...
)בצחוק עינתוש...בצחוק...תכניסי אותי בבקשה בחזרה לחדר(...מהחלון)יש לי פחד גבהים...
טוב,לפני שתחשבי שהשתבשה עלי דעתי(...אם עדיין לא הגעת למסקנה זו)אברך אותך בברכת לילה טוב
(אגב,הידעת?...שלפעמים לילה טוב עולה כסף...?)
עינתוש,מתוקה...המשך שבוע מבורך שפע
והמון
מרדכי

עינת

New member
היי חבריקו../images/Emo66.gif

איזה כיף שקפצת ל
ותדע לך שכאן זה
פתוח לא מחכים להזמנה,פשוט אומרים שלום
וכבר ה
על השולחן.עוגה לא תמיד יש (הכל בגלל
...)אבל תמיד אפשר לנשנש
או
בטח שבודאי שהיה ברור שצחקת
מה אתה על החלון????? השתגעת??????? שלא תיפול לי ,מה אני אעשה אח"כ בלעדיך???
תכנס בפנים תכף ומייד ועכשיו שנהיה קצת רציניים
טוב אני מייד מרכיבה
ושמה הבעה
על הפנים(
)ומשיבה לך יקירי. נכון מאוד שבמפה נומרולוגית ניתן לראות נקודות תורפה ואכן כאשר אני עושה מפה ,אני בודקת נקודות אלה למרות שאיני מידעת את מקבל המפה,אלו נקודות שמהוות כלי עזר לנומרולוג בעריכת המפה. גם בנוגע לשם אתה ממש צודק,הויברציה של השם אשר נהגת בקול רם מספר רב של פעמים במהלך היום מעצימה את האנרגיה שלו,למרות שכמובן יש השפעה גם לשם כפי שהוא רשום בתעודות,מסמכים ומקומות שונים(בנק למשל,אוף איזו דוגמא מצאתי לי...) לילה טוב יקירי (אצלי מקבלים את הברכה בחינם,אתה רואה למה כדאי להיות חבר בפורום
)
שפע וים של
עינת

למעלה