עינתי הי! שאלה קטנה

פטרישיה

New member
עינתי הי! שאלה קטנה ../images/Emo24.gif

יש לי סכום תאריך לידה שווה 11 מה זה אומר? כדי לחשב באיזה שנה אני נמצאת אני צריכה לחבר את יום הלידה ואת חודש הלידה ואת השנה שבה אנו נמצאים, נכון? אז בשנת 2002 אני אהיה בשנה 2 שכן סכום היום והחודש שלי הוא 7 מה מצפה לי בשנה זו? (אציין שכרגע יש לי בן זוג) מודה לך מאוד

עינת

New member
פטרישיה ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

למה את מתכוונת בסכום לידה? האם לחישוב יום לידה + חודש לידה + שנת לידה? אם כן הרי שסכומם נקרא נתיב גורל או שביל לידה.נתיב הגורל כשמו כן הוא ,מספר לנו באיזה נתיב ילך גורלו של אדם. נתיב גורל 11 הוא נתיב לא קל כלל ועיקר כיוון ש 11 הוא מספר ראשי בעל עוצמה ומועיד לאדם אתגרים רבים בחייו.ברור כי חייך לא משעממים כלל ואת נאלצת להתמודד עם התנגדויות שונות כל החיים. אדם עם נתיב גורל 11 צועד בשביל הרוח ועליו להשמע לאינטואיציות המפותחות שלו ולפעול על פיהן.פעמים רבות נאלץ אדם זה לחיות את חייו ללא זוגיות ולהקדיש את חייו לאור הפנימי.עלייך להזהר לא להסחף יתר על המידה אחר חולמנות,ביקורתיות ושטלתנות.אם תעלעלי בדפי הפורום תראי שדובר רבות במספר 11. לגבי השנה בה תהיי בשנת 2002 אמנם היא שנה 2 אבל זהו 2 שנובע מ 11 מה שאומר שהויברציה של 11 תהה כפולה ומכופלת. אם היה בידי את תאריך לידתך יכולתי לדעת יותר לאן תוביל אותך שנה זו.
שפע ו
עינת

למעלה