עינתי,.....חומד

מלאני

New member
עינתי,.....חומד../images/Emo24.gif

ערב טוב,מתוקה ושבת שלום
..........אופס,שוב עף לי השבוע יקירתי ואפילו לא יצא לי לבקר אותך כדי לשתות את ה-
שהורגלתי אליו(...על ידך כמובן
) אגב לגבי המחסור בעוגות(...בגלל
כמובן)לא מקובל עלי....בפעם הבאה שאני בא,אני מבקר קודם בקונדטוריה הקרובה...ואז נלגום לנו בניחותא מה-
המהביל ונלקק את ה-
לאחר שנעלים את העוגה.......... (כמובן שכל אחד ילקק את ה-
שלו....
) ויקירתי,כדי שלא תגידי שאני סוטה.....(מעניני הפורום,כמובן,מה כבר חשבת....
)אז לגבי התשובה שמתייחסת לנקודות התורפה ע"פ המפה הנומרולוגית לא השבת באם יש בהן כדי להצביע על התיקון של הנשמה בגלגול זה כפועל יוצא של הגלגול/ים הקודם/ים? אגב,היום אין לי שאלות חדשות יקירתי,אל תהי
...
כמובן שאמצא זמן מתאים להמטירררררר עלייך מבול של............שאלה אחת בהזדמנות....
עינתוש,מתוקה,אחללה מאמרים כתבת בפורום(כמובן שמאד נהנתי לקרוא אותם) ואני בטוח שאת עמוסה לעייפה....אבל בשמחה אקרא מאמרים נוספים שתפרסמי... בזמן שתמצאי לנכון...(גם אם מדובר בהבנות שרכשת במהלך עיסוקך בתחום על אף שיתכן שנומרולוגים אחרים אולי לא חושבים כך...למשל על הקשר בין האותיות ז,ט,ע,צ כשהן משובצות בשמו של אדם,לבין מידת הקשר של אותו אדם לרוחניות...) וואו,שכחתי לבדוק אם הצגת שאלת סקר חדשה... אגב,האם פרסמת את דעתך לגבי שאלת הסקר הקודמת?(אני תיכף יוצא לחפש...) {וואללה,מזל שיש את סוף השבוע כדי להפיג את הגעגוע...(יצא לי חרוז
)} יקירתי,שיהיה לך וליקירייך סופ"ש נפלא ומהנה שפע
והמון
מרדכי

עינת

New member
שבת שלום איש יקר../images/Emo24.gif

עכשיו לאחר שסיימתי לענות לכל אותן שאלות יעוץ אני יכולה לשבת בנחת עימך, לקחת כוס
וכמובן
(אפילו שאתה שונא את הריח
) דוקא המחסור בעוגות כאן ב
דוקא מאוד מוצא חן בעיני לאור העובדה המצערת שגזרתי על עצמי התנזרות מהן עד שהקילוגרמים העודפים ישרו
... אז לקק את
בהנאה ואני אתנחם לי ב
. עדיין לא פתחתי את הסקר לדיון אבל...כנראה שאעשה זאת כבר מחר ואז חסר לך שלא תשתתף
וכעת לאחר שנחתי קצת בחברתך הנעימה אני
לי ב
למקום בו אוכל להיות חברה מן המניין שבת שלום
וד"ש בבית
שפע והמון
עינת ש
בהודעותיך

למעלה