עינת בר-און, הדבר הגדול ביותר... |ת

• פותח הנושא myd
  • פורסם בתאריך

myd

New member
עינת בר-און, הדבר הגדול ביותר... |ת

עינת בר-און, הדבר הגדול והטוב ביותר שקרה בעולם הסטארט-אפ וההיי-טק מאז מרץ 2000 !!!!!!!! אני לא נכנס בכלל לניתוח: האם עינת היא פיקציה או אמיתית, האם צנועה היא או שמא שחצנית, האם כשרונית היא או פלספנית, האם לעזור לעולם מטרתה או אולי הכל חרטה... דבר אחד בטוח ומוכח: מאז שעינת נכנסה לפורומים העוסקים בהיי-טק, היא הצליחה להעיר אותם מתרדמת מרץ 2000 הגדולה... סוף סוף דפי הפורומים מתחילים להתמלא, סוף סוף יש קצת עניין בשוק ההי-טק והסטארט-אפ, סוף סוף אתה צריך להכנס לפורום פעם ביום בכדי להיות "מעודכן" (להבדיל מחודש שלם עם אותן הודעות בדף הראשון... ועל כך עינת... תודה ! תודה ! תודה !

ניזכרתי

סוף סוף נזכרתי בפעם הקודמת עינת הופיעה בפורום בWALLA בפורום כלכלה לפני מס חודשים והציגה את עצמה ואת מה שהיא הולכת לעשות בדיוק השלב בו היא נמצאת כעת בפורום זה והסתקרנתי לדעת איך התקדמה תוכניתה ולא קבלתי תשובה כנראה שלא הלך לה שם והיא הגיעה לכאן עצם התעסקותנו בה מעצים אותה ללא שום קשר למה יש באמתחתה

Tokyo

New member
אינטואיציה בטח לזה התכוונת

בשנת 2001 הרעיון עמד להיות באויר בעוד כמה ימים- אז אני תוהה היכן הוא היום אחרי שנה.

myd

New member
אל תגידו שרק עכשיו גיליתם...

מהו הסטארט-אפ הגדול והחסוי......

המיזם כבר קיים ומשווק

חבל שאתם לא קוראים את כל תשובותיי שאני עונה. אך אקצר.... בפורום הקודם הייתי בשלב של הקמת המיזם, עם הזמן נאלצתי לקנות את מניות שותפיי, דבר שלוקח פרוצדוקה מאוד ארוכה ולא צפויה, בו במקביל המשכתי עם המיזם, פיתחתי מערכת מסויימת וגיליתי שחסרים עוד דברים שדורשים כסף נוסף, כיום השקעתי כבר מאה אלף דולר, במיזם, אני יושבת במשרדים בת"א, המיזם כבר קיים וישנה מחלקת שיווק שמתעסקת בשיווקו, לספקים פותחה מערכת ייחודית וישנה הענות. תודה על התעניינותך, למרות האי פרגון, למען האמת, לא מובנים לי האנשים כיצד ישר קוטלים. לצערי !

אני כאן לאלה שיודעים מהו חזונם....

ראשית תודה על דבריך שנית, בקשר לויכוח של האם דבריי נכונים כאן, זכותו של כל אחד לחשוב את דעתו, מזמן למדתי שלא כל בני האדם שווים, ומזמן למדתי שאין באפשרותי לתקן את העולם, ולכן מה שנשאר לי לעשות זה רק לעזור לו. אני מאוד אוהבת אנשים, ואני מאוד אוהבת ומבינה בנושא של התפתחות נפש האדם, ויכולות התת מודע. אינני מתיימרת להיות אשת עסקים ממולחת, כל היופי זה לכבד את הטבעיות שבך, הסכמתי להיחשף כאן יתר על המידה, מפני שאני מתעסקת עם אנשים שנבנים וממשיכים לבנות את עצמם, כפי ששמת לב, אינני שומרת דיסטאנס, אני אכן צנועה, אך הצניעות היא כשמרעיפים עליי מחמאות, אז אני בורחת, מה שנעשה פה לפני מספר ימים, כל ה"עליהום" הזה עליי, רק מחשל ומלמד אותי שישנם אנשים שלא יודעים לפרגן ולראות או אפילו לדעת שפתאום אפשר לעשות יותר ממה שהם עושים או עשו עד כה. אני הסכמתי להיחשף כאן, כי מטרתי להוות דוגמה טובה לאחרים, ואם צריך לוותר על הצניעות מעל דפי האינטרנט, תאמין לי אני מאוד מאוד מחושבת ועל כל דבר שאני עונה אני בודקת אותו פעמיים בשבילי כל האמצעים מקדשים את המטרה, שכפי שכבר ידוע לך היא מאוד חיובית. הלוואי שכל אחד ימצא לו את החזון שלו, וילך לקראתו, אני כאן בשביל אלא שיודעים מהו חזונם אך אינם יודעים כיצד מתחילים אותו, או כאלה שמרגישים שיש אך לא יודעים מהו ומהי נקודת הזינוק. בברכה עינת בר-און

למעלה