עינת, הודיתי לך בהודעה למטה

בטי בם

New member
עינת, הודיתי לך בהודעה למטה

על תשובתך.
חוץ מזה יש לי שאלה. לפני מספר שנים התחלתי בפומבי להשתמש בשם החיבה שלי, להציג את עצמי בו, לחתום בו ולהתעקש שיקראו לי בו. אפילו בתלושי המשכורת הוא הופיע כשם הראשון והשם של ת.ז הופיע רק באות ראשונה. מלבד זה בכל המקומות הרשמיים: בנק, תעודות וכו´ הייתי עם השם מהלידה. לאחרונה סופסוף שיניתי גם בתעודת הזהות, ועדיין לא הספקתי לשנות במקומות אחרים כמו רישיון רכב וכאלה. השאלה (למעשה 2) היא כזו: מתיי בעצם התחילה ההשפעה של השם החדש, לפני מספר שנים או לאחרונה? ובנוסף, האם העובדה שכל מיני דודות שפוגשות אותי פעם בשנה מתעקשות לקרוא לי בשם הלידה משפיעה עליי באיזשהו אופן והאם להתעקש גם עם אנשים כמעט זרים?

בטי בם

New member
וחוץ מזה נזכרתי בעוד שאלה

פתחתי לאחרונה סדנה אותה אני מנחה, לראשונה כעצמאית, וגם התוכן קצת נסיוני מבחינתי, אם כי עשיתי סדנאות בתחום זה כשכירה בעבר. החודש הראשון היה מפוצץ, עכשיו בחודש השני חלה נשירה משמעותית של אנשים. האם כדאי להתעקש ולהחזיק עוד מעט, האם אצליח להתאושש, או שלוותר ולסגור? מאד רציתי לפתוח ומאד נהניתי בשבועות הראשונים כשאנשים הגיעו ונראה היה שהם נהנים. להזכירך, פרטיי: שם פרטי:1,6,3,1 משפחה: 3,8,1,2,1 תאריך לידה: 24/4/68
מראש ושפע

עינת

New member
ואוו ספרי קצת ../images/Emo45.gif

איזה סדנא? משהו באומנות? בעקרון את נמצאת בשנה 4 שאינה שנה לשינויים משמעותיים ופריחה כלכלית,זו צרכה להיות שנה של מנוחה ולכן איני בטוחה שתהיה הצלחה מסחררת אבל מה אכפת לך להמשיך עוד מעט ולנסות?
שפע ו
עינת

עינת

New member
היי בטי בם../images/Emo13.gif

ראיתי,קראתי והגבתי שם...
השפעת השם החלה כבר לפני מספר שנים ועכשיו כאשר שינית בת.ז היא גוברת. ראי את המאמר שכתבתי בנוגע לשינוי שם במאמרי הפורום שם יש פרוט. כאשר דודות ואחרים משתמשים בשם האחר אכן יש השפעה ולדוגמא אתן לך : אדם שבעבודה מאוד מאורגן ומסודר ובביית בלגניסט - סביר להניח שאותו אדם נקרא אחרת בבית(למשל בשם חיבה) ובעבודה.וכמובן שזו היתה דוגמא קטנה ושולית אך ישנן דוגמאות הרבה יותר משמעותיות...
שפע ו
עינת

בטי בם

New member
תודה, עינת ויום נפלא!../images/Emo23.gif

אכן, הסדנה קשורה לאמנות, למדתי בעבר משחק, מאז עסקתי יותר בבימוי וכתיבה, אבל עדיין שואפת ליצור בעולם אנשים שמשחקים טוב... מה גם שמישחק קשור מאד למודעות וכו´, תחום שחשוב לי וקרוב אליי. למה שאלת? בעניין מנוחה, זו כבר תהיה שנה שניה של מנוחה (בשנה שעברה ממש התבטלתי בהחלטה) אז חשבתי השנה לעשות יותר....

עינת

New member
בכיף בטי בם../images/Emo24.gif

שאלתי כיוון שהתחום האומנותי מאוד חזק אצלך ופשוט רציתי לקבל אישור שאכן את עוסקת בכך. לא נורא בקשר למנוחה השנה הבאה כבר תהיה שנה עם הרבה שינויים ופעילות כך שלא יזיק לך לצבור כוחות.
שפע ו
עינת

בטי בם

New member
עינת, עוד שאלה קטנה ../images/Emo92.gif

מתי נגמרת אצלי שנת המנוחה ואיזו מין שנה תהיה השנה שאחריה ומה זה בדיוק אומר? יום נפלא

עינת

New member
ועוד תשובה קטנה../images/Emo8.gif

מסתיימת באפריל והשנה שאחריה שנה של שינויים עם די הרבה חוסר שקט ו...מצב כלכלי לא הכי טוב (תתחילי לחסוך יקירה).
שפע ו
עינת

בטי בם

New member
העניין הוא בדיוק שכמו שהמצב

כרגע, אין לי ממה לחסוך... ואני טיפוס מתון בענייני הוצאות דווקא. בכל מקרה תודה על התשובה... חבל שכך... שיהיה לך יום טוב ושפע

למעלה