עינת , הנה אני פה, הגעתי לבקר

*קסנדרה

New member
עינת , הנה אני פה, הגעתי לבקר ../images/Emo13.gif

עינת אבל אני לא מבינה כ"כ באסטרולוגיה, אז מה אכתוב ??? תמיד רציתי לבוא לבקר בפורום, אבל לא ידעתי מה אוכל לתרום. אז הנה אני פה, ו........ אברך את כל יושבי פורום זה בברכת שבוע טוב, המון אהבה וזריחה ואור. קסנדרה

שלום קסנדרה ../images/Emo13.gif

אם את לא מבינה כלום באסטרולוגיה - זה המקום בשבילך! אחרי ככלות הכל - זה פורום נומרולוגיה
. אבל כל שאלה הקשורה במספרים תתקבל בברכה

עינת

New member
היי קסי ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

שבוע נפלא שיהיה לך ו.. כל מה שקשור למספרים ואותיות זה המקום לשאול. זו אינה אסטרולוגיה שתורתה הכוכבים אלה נומרולוגיה שתורתה המספרים.
שפע ואהבה עינת

*קסנדרה

New member
אוי איזו טעות נוראית - מתנצלת !!!!

הנה זה כבר יכול להצביע לכם על הבלבול בו אני נמצאת. יודעת מהי אסטרולוגיה ומהי נומרולוגיה, כלומר את הפירוש במה עוסקת כל תורה. וכמו שכבר ציינתי איני מבינה בנומרולוגיה ואכן גם לא באסטרולוגיה. ואני מתנצלת על הטעות. אוי כמה שאני לא במקומי. אני חושבת שאני במצב הכי מבולבל שהייתי אי פעם בחיי. מה קרה למספרים שלי ?????? התבלגנו כהוגן !!!!! קסנדרה

NOK6476

New member
בוקר טוב לך קסנדרה וברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

נעים מאוד שמי ניבה זהר ואין לך על מה להתנצל. הרי אמר מי שאמר שלטעות ולהתבלבל זה אנושי והחיים הם בסך הכל בית-ספר אחד גדול ובסך הכל אנחנו כאן בכלל (ובפורום הזה בפרט) כדי ללמוד אחד מהשני. אז כמו שאומרים (מה לעשות באנגלית זה נשמע נכון) - SIT BACK AND ENJOY YOUR SELF, צאי מהלחץ ותווכחי לדעת שלא רק תהני אלה אף תועילי לנו לא פחות מאשר אנו לך!!! בברכת יום ושבוע טובים ושקטים לך ולכלנו עד כמה שניתן, ניבה זהר

*קסנדרה

New member
תודה רבה ניבה

וואוו, איזו קבלת פנים לבבית. אתם פשוט נפלאים פה בפורום הזה. עינת, שבתאי ואת ניבה איזה יופי, תודה לכם. אני מבטיחה להישאר, אך מה אתרום ???? האם לספר לכם שאני מאוד אוהבת את מס´ 8 ואולי תצביעו לי למה ??? או תגלו לי שזה טוב ??? או איזו תגלית אחרת ??? אבל חייבת לספר לכם, שתמיד, כבר שנים בחודש יולי בכל שנה אני באיזשהו מתח או בלאגן אישי, והיום הולדת שלי היא באוגוסט. יש הסבר לזה ??? קסנדרה

למעלה