עינת יקירתי...

עינת יקירתי...

אני רואה כל הזמן הודעות של אנשים השם שלי הוא - מס` כלשהו. איך וכיצד הם עושים את החישוב? תאריך הלידה שלי 16/11/69 את שמי את כבר יודעת, אשמח לדעת מה יש לך לאמר מבחינה נומרולוגית. תודה מראש המון אהבה אוריאל מעוז

עינת

New member
היי :cool:

אוריאל את החישוב הם עושים ע``פ הנחיות שנתתי בפורום(עמוד 2 )כנראה שפספסת. עוד משהו שאני רוצה להפנות אותך אליו זה אתגר שהפנתי לחברי הפורום בעמוד זה אם בא לך להשתעשע (בסוף יצא מזה משהו רציני לפי התכנון שלי). ועכשיו לענינך,כמובן שעל קצה המזלג כפי שניתן במסגרת זו (הרי גם לך מגיע משהו אישי...) ראשית איך שפרסתי את המספרים שלך על הדף נדהמתי מכמות השבעיות בשם ובתאריך.לא פלא שאתה עוסק במה שאתה עוסק ולדעתי זה אמור להיות עיסוקך המרכזי בחיים כיוון שנועדת לגדולות. יום הלידה שלך ה-16 לחודש מזהיר אותך מפני גורליות מוזרה ומפני סכנה לתאונות וכשלון תכניות.הוא מציב בפניך אתגר ועליך להתמודד איתו בזהירות כדי להפחית עד כמה שאפשר את השפעתו.עליך לתכנן תכניות מראש,לצפות מראש לאפשרות של כשלון ולבטל אפשרות זו ע``י תשומת לב לפרטים הקטנים ביותר. הקשב לקול הפנימי שמזהיר אותך תמיד בזמן מפני סכנות באמצעות חלומות או אינטואיציה חזקה וכך תמנע אותה.השתדל עד כמה שאפשר לעשות את עבודתך בחיים ללא פרסום כיוון שהוא לא יביא לך אושר. כשרון הכתיבה שלך מאוד בולט(מיידית איך שמסתכלים על השם) ולכן איני מתפלאה שאתה כותב כעת ספר,זה פשוט טבעי שתעשה כך. יש לי קושי עם השילוב של שם המשפחה שלך בכל המערך והייתי שוקלת איזה שינוי(מאוד בולט לי הצורך לשינוי למרות שלא עשיתי מפה מלאה). אתה מוזמן לפנות אלי אישית כדי שאסביר לך למה הכוונה. כמובן שיש עוד הרבה אך אלה היו הדברים שהיה לי הכי חשוב לומר יותר ממחמאות(שלא חסרות),הרי אני פה כדי לתת איזה שהוא נתיב. אור שפא והמון אהבה עינת

מאוד מעניין עד כאן..

אשמח לקבל עוד פרטים אך כיצד יוצרים איתך קשר באופן אישי? מס` הנייד שלי רשום בהודעת מנהל הפורום ברייקי את מוזמנת ליצור עמי קשר בכל עת ועניין. אור וטוב אוריאל מעוז

עינת

New member
אוריאל :cool:

גם הפלא שלי בהודעת המנהל אבל אני שולחת לך מייל. עינת

למעלה