עינת, לילה טוב........

ק ר ן*

New member
עינת, לילה טוב........ ../images/Emo20.gif

אני חדשה בפורום ומאוד מעניין אותי הנושא, האם אוכל לשאול אותך שאלה, כלומר לכתוב את שמי ע"פ המספרים שפרסמת לצרף את תאריך הלידה וכמובן השאלה עצמה. באם כן אשמח מאוד, תודה קרן.

ק ר ן*

New member
לעינת, לילה טוב... 2 ../images/Emo20.gif

לאחר קריאה יסודית יותר הבנתי שאפשר ישירות לשאול(רציתי רק להיות מנומסת) אז ככה... שמי:125 ש"מ:811245 ת.לידה:10.04.1979 פרטי החבר: שם:27 ש"מ:1345 ת.לידה:17.01.1979 מה צופן לנו העתיד ביחד? ואם יש כזה בכלל? מעבר דירה? ובכלל... הלוואי והייתי יכולה לשאול על כל המעיק על ליבי... בתודה ובתקווה שתעני על שאלותי, קרן.

עינת

New member
קרן ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

ראשית אני רוצה להדגיש שאיני מגדת עתידות ולכן איני אומר מה צופן בחובו העתיד עבורכם. לגבי ההתאמה בינכם תשובתי היא אמביוולנטית... מצד אחד יש בינכם התאמה עצומה,אך...זהו קשר קרמתי.מצד אחד אתם נמשכים אחד לשני כמו מגנט אבל,זה קשר לא רצוי כיוון שתמיד יהיה אחד מכם שיקריב עצמו למען האחר... לגבי מעבר דירה אני צרכה יותר פרוט שאני מבינה שאינך רוצה לפרטו בפורום. קרן אם יש כ"כ הרבה מה שמעיק עלייך למה שלא תפני ליעוץ אישי בו תוכלי לשאול הכל בפרטיות ולקבל הדרכה?
מתוקה
שפע ו
עינת

ק ר ן*

New member
עינת יקרה ../images/Emo23.gif

עינת יקרה תודה רבה על תשובתך, אולי אמקד את שאלתי האם יש טעם להמשיך את הקשר, האם הקשר חיובי או שאין שום התאמה? אני מצטערת אם בלבלתי אותך אך כמו שכבר הבנת גם אני די מבולבלת. ודרך אגב בקשר להודעה שרשמת בנושא סבלנות - ליבי איתך את 10! שמחתי להכירך, תודה מעומק הלב קרן.

עינת

New member
קרן ../images/Emo51.gif לך מתוקה ../images/Emo24.gif

קשה לי לומר לך אם לנתק את הקשר או להמשיכו כיוון שאני מאמינה שהבחירה צרכה להיות שלך בלבד.אני רואה את תפקידי בכך שאני מראה את האמת והאפשרויות והבחירה חייבת להיות של האדם. קראי עוד פעם את תשובתי הקודמת והביני את הדברים ולאחר מכן תעשי את הבחירה. במקרה כזה כאשר קיים בלבול אני פונה לעזרת הקריאה בקלפים וביחד עם האדם אנו מנסים להבין קצת יותר,מה שאינו אפשרי בפורום.
שפע ו
עינת

ק ר ן*

New member
לעינת ../images/Emo15.gif

יש לי שאלה נוספת הפעם בקשר לאבי היקר, האם תהיה לו השנה הצלחה בעבודה יותר משנה שעברה,מבחינת כמות עבודה והצלחה כיוון שהוא עצמאי.ועוד שאלה בשבילי אם ניתן לדעת ע"פ נומרולוגיה את המקצוע המתאים לי ביותר? פרטיו של אבי: שם 435 ש"מ 811245 ת"ל 9.5.1944 עינת יקרה בזמנך החופשי בתודה. קרן

ק ר ן*

New member
עינת יקרה......... ../images/Emo39.gif

שיהיה לך שבוע קסום... הרבה הצלחה, קרן

עינת

New member
קרן ../images/Emo24.gif

אחד התחומים החזקים בנומרולוגיה הוא הכוונה מקצועית ולכן התשובה לשאלתך היא כן. לגבי אביך הוא נמצא בשנה מס" 8 שלו שהיא שנה שהעיסוק בפיננסים חזק בה. יש בהחלט את האפשרות להתקדם בשנה זו מבחינה עסקית.
שפע ו
עינת

למעלה