עינת - פעילוטף מתי?

אלה 3

New member
עינת - פעילוטף מתי?

עינת שלום, הפרסום בכניסה לישוב יפה, גדול ומאיר עיניים אבל אף פעם אין לי עט באוטו...
בבקשה פרסמי גם באתר את רשימת הפעילויות כך שאוכל לסמן לי ביומן.
תודה אלה

פעילות טף - חודש דצמבר

במיוחד בשבילך אלה...
נא להכין עט - 6/12 - מצעד לפידים, פעילות לכלל היישוב. 13/12 - סדנת שעווה: הכנת נרות ריחניים וצבעוניים 17:00-17:55- לגלאי 3-6 18:00-18:55 - לגילאי 6-9 20/12 - "הלביבה שהתגלגלה", עם יעל פדר, לגילאי 2-4. 27/12 - "ספר הג'ונגל-עלילות מוגלי בעיר הגדולה", עם יובל שני, לגילאי 4-8. כל הפעילויות מתקיימות באמפי בביה"ס בשעה 17:30, למעט סדנת השעווה, עלותן: 10 ש"ח. עינת

סליחה שלא כתבתי ברור

כל הפעילויות מתקיימות באמפי בביה"ס. כל הפעילויות מתחילות בשעה 17:30 למעט סדנת השעווה שמתחילה בשעה 17:00 בכדי שנוכל להספיק להעביר אותה ל 2 קבוצות.

anat shalev

New member
זמני פעילות

כל הכבוד על מגוון הפעילויות!. רבות מהפעילויות מתקיימות ביום שני אחר הצהריים. ילדים שעסוקים בחוגים באותו יום קבוע- מנועים מלהשתתף. האם ניתן לפזר את הפעילויות (הבאות) לימים נוספים?

ביום ב' אין חוגי ישוב אחרי 17:30

הי ענת, כאשר אנחנו בונים את מערכת החוגים היישובית אנחנו משאירים בכוונה (זו השנה השלישית ברציפות) את יום ב' אחה"צ פנוי מחוגים או מפעילות של תנועת נוער כדי שלא תיווצרנה התנגשויות. בכל יום אחר יש חוגים או פעילות של תנועת הנוער אחה"צ כך שאי אפשר לקיים את הפעילויות ביום אחר. כמובן שאנחנו לא יכולים לקחת בחשבון חוגים שאינם במסגרת היישוב. חג שמח אסנת

michalig

New member
נכון אבל

חוג התעמלות קרקע מסתיים ביום שני ב 17:30 במתחם החוגים. עד שנועלים נעליים וצועדים לבית הספר לשעת סיפור, אנו מאחרים וכבר הודעתם שלא ניתן יהיה להיכנס באיחור. מה שיוצא- בתי בת ה 5 לא הולכת לאף פעילות שמיועדת לגדולים, ובני בן ה 3 לא הולך לאף פעילות של הקטנים כי צריך לקחת את אחותו מהחוג. זה נשמע אולי קטנוני אבל בתור מי שלא פספסו אף שעת סיפור או פעילות בשנה בעברה, חבל לנו לפספס הכל השנה בגלל חוג. אם תפזרו את ימי הפעילות או תדחו את הפעילות ל 17:45 נוכל גם אנו ועוד משתתפות החוג להתעמלות להשתתף בפעילויות. גם את מצעד הלפידים עורכים ביום שני, הפעם נוותר על החוג, אבל באופן כללי חבל.

הבעיה תפטר תוך שבועיים

החוג להתעמלות קרקע יחד עם כל החוגים האחרים יעבור בחודש הבא למתנ"ס שמחובר לבית הספר מה שאומר שאפשר יהיה לעבור ישירות מהחוג להצגה. לגבי מצעד הלפידים, בין השעות 17:30-17:45 נעסוק ככל הנראה בחלוקת הלפידים ובהדלקתם כך שחבל לוותר על החוג, אפשר לאחר בכמה דקות. חג שמח אסנת

מאיפה הוא נולד לי? אני מתנצלת,

עד כמה שזכרתי כשבנינו את המערכת השארנו בכוונה את יום ב' פנוי לפעילות טף. כנראה שהחוג הזה זז בשלב כזה או אחר, אני אבדוק מה אפשר לעשות. מצטערת אסנת

למעלה