עינת.. שאלה לי אלייך...

עינת.. שאלה לי אלייך...

נראה שהתחלתי להתלהב מהרעיון של לענות לאנשים... אם אני משתין בטריטוריה לא שלי, ומפריע לך בעבודתך או משתלט מידי.. אנא תגידי ;-) שבי :cool:

עינת

New member
שבי :cool:

באמת התחלת להתלהב יותר מדי...ואני מדברת על כך שענית למישהי ``לצערי את בשנה מ``ס 8`` וזאת תשובה שאינה מקובלת עלי.ראשית מה רע בשנה מ``ס 8? ושנית אם תפשפש בפורום ותראה תשובותי לאנשים מראות תמיד את חצי הכוס המלאה וגם אם יש דברים קשים הם נאמרים בדרך מסויימת ולכן את זה אני מבקשת לא לעשות. מעבר לכך אינך משתין,אתה מגיב ומותר לך.לעיתים מקובלים עלי דבריך ולעיתים לא ואני אומרת. אז בבקשה,כללית ענה כמה שאתה רוצה אך תשובות אישיות בבקשה לא כיוון שכפי שידוע לך מאוד חשוב לי לתת תשובות רציניות ומקצועיות (זה פורום מומחה!) מחבקת אותך אור שפע ואהבה עינת

שלום לך עינת חמודה,

נראה לי שהבנת אותי לא נכון, כשאמרתי ``לצערי``, לא התכוונתי לכך שזו שנה רעה (אני לא מאמין בטוב ורע.. זה הרבה יותר מורכב מזה..), זו הייתה מעין בדיחה גרועה... היא אמרה האם ייתכן שאני שנה 9, אז אמרתי ``לצערי``, כי היא לא שנה 9 (ולא משנה אם היא הייתה שנה 1,2,3,4,5 וכו`, הלצערי לא היה מכוון ל- 8 דווקא...) סליחה על האי-נעימות, שבי :cool:

עינת

New member
אוקי הבנתי :cool:

ובכל זאת עלינו לשים לב לשפה בה אנו כותבים שהרי זו אינה שפת הדיבור . מה שמובן בשיחה פנים אל פנים(בגלל אינטונציה או שפת גוף)אינו מה שמובן בכתיבה.כאן יש הבנת הנקרא... ושוב אור שפע ואהבה עינת

למעלה