עינת שלום נורא מבקשת את עזרתך

orgd

New member
עינת שלום נורא מבקשת את עזרתך

תאריך לידתי 5.2.1975 סכום שמי הפרטי 4 סכום שם משפחתי 9 חברי נולד ב30/11/1963 סכום השם שכתוב בתעודת זהות ושאותו קוראים לו רק חבריו מהעבר ומשפחתו הוא 3, השם שקוראים לו כל אלה שמכירים אותו בארבע שנים האחרונות כולל אני, ושאותו הוא מציג לכולם הוא 8. שם משפחתו שווה 8. האם אנחנו מתאימים, האם כדאי לי להתחתן איתו. בתודה מראש.

עינת

New member
היי orgd ../images/Emo39.gif ברוכה הבאה

בדיקת ההתאמה בינכם העלתה התאמה מלאה.יותר מכך במהלך השנים תגיעו למנטליות זהה. את עדיין שוקלת האם כדאי להנשא לו? בהצלחה לכם.
שפע ו
עינת

orgd

New member
המון תודה ועוד שאלה קטנה בנושא ../images/Emo92.gif

ההתלבטות שלי נובעת מזה שבן זוגי לא עובד כבר מס´ חודשים, ונראה שלמרות נסיונותיו למצוא עבודה מזלו חסום בעניין, מה שמוביל אותי לפחדים לגבי ההמשך. האם יש לך משהו מעודד בעניין? חברי נולד ב30/11/1963 סכום השם שכתוב בתעודת זהות ושאותו קוראים לו רק חבריו מהעבר ומשפחתו הוא 3, השם שקוראים לו כל אלה שמכירים אותו בארבע שנים האחרונות כולל אני, ושאותו הוא מציג לכולם הוא 8. שם משפחתו שווה 8. האם יש סיכוי שמשהו יסתדר בנושא פרנסתו? בהמון המון תודה, וכמו שאת אומרת בשפע.

עינת

New member
היי אורגד ../images/Emo24.gif

חברך נמצא בשנה מ"ס 7 שלו שזו שנה מאוד קשה,דוקא בתקופה זו הוא זקוק להרבה תמיכה ואהבה ועוד יותר מכך הוא גם בלי עבודה במצב בו יש האטה במשק. ביום הולדתו הוא נכנס לשנה מס" 8 והמצב ישתפר. לגבי השם הייתי שמחה אם היית מפרטת לי מספרית לפי הדוגמא בראש הפורום כיוון שנראה לי שיש פה איזה שהוא עניין לבדוק. תשובה בודאי תהיה לי עבורך רק ביום ראשון כיוון שאני נוסעת מחר לנוח קצת עד יום א´. בינתיים שבת שלום
שפע ו
עינת

orgd

New member
תודה על סבלנותך, ולבקשתך צירפתי

שם שכתוב בת.ז ושקוראים לו משפחתו וחבריו מהעבר 7,7,3,4 שם שאני קוראת לו וכל מי שמכיר אותו בארבע שנים אחרונות וכנ"ל הוא מציג את עצמו 3,4,1 שם משפחתו 2,6,3,5,1 ת. לידתו 30/11/1963 אני, שם פרטי 1,6,2,3,1 שם משפחה 2,6,7,5,2,2,3 ת. לידה 5/2/1975 בהמון רגשי ידידות והערכה אורגד

למעלה