עינת שלום רב!

נועהה5

New member
עינת שלום רב!

שלום רב.... קוראים לי נועה וב-29 לחודש הזה אני יהיה בת 14.... דיברתי איתך יותר מפעמיים ושלוש במגוון נושאים, ובהם עזרת לי מאוד... לא מזמן היה לי חבר היינו ביחד 5 שבועות ונפרדנו לפני בערך חודשיים וקצת. לאחרונה חשבתי על כך שאולי הוא נפרד ממני מכיוון שלא רציתי להתנשק איתו. (אם זה עוזר במשהו אני אף פעם לא התנשקתי וגם הוא לא) הוא תמיד תכנן מתי זה יקרה וקבעכל מיני זמנים וכ"ו. ואני תמיד אמרתי לו שאני לא רוצה לקבוע זאת ,ומתי שזה יקרה זה פשוט יקרה. האם עשיתי נכון? כי אני די בטוחה שבגלל זה הוא נפרד ממני (99 אחוז), ולכן אני חושבת שאני אשמה בפרידה.... אשמח לתשובה נועה :)

עשית נכון מאוד מאוד!

שלום רב נועה! בטח זוכרת אותך ושמחה לשמוע ממך שוב. גם על הנשיקה דיברנו בעבר, נכון? על כל פנים אני חושבת, מאמינה ויודעת שעשית נכון מאוד מאוד! חברות לא קמה ונופלת על נשיקה. זכותך להחליט ולקבוע אם ? מתי? עם מי? וכו' מתאים לך להתנשק. נער מאוהב וראוי לך, ידע וירצה לכבד ולהתחשב ברצונותייך, בקצב שלך ובך! הפרמטרים לאהוב ראוי בעיני הוא אדם אכפתי, מתעניין, מתאים את עצמו גם לאחר, גמיש, מכבד, סבלני, סובלני, מתחשב = אוהב. ובעינייך? ולכן, מציעה לך לא לבכות על "חלב" שנשפך. הוא כנראה לא מוכן ובשל לחברות אמיתית המבוססת וניבנית על ערכים חברתיים חשובים. מה דעתך? עינת

נועהה5

New member
עינת שלום....

זה נכון, דיברנו בעבר על נשיקה והנשיקה הייתה אמורה להיות אתו. בסופו של דבר לא עשיתי זאת( כפי ששמת לב) מכיוון שלא הרגשתי מוכנה. אני יודעת שאני כבר בת 14 אבל הייתה לי הרגשה שהוא רוצה להיות איתי רק כדי להתנשק ואז להשויץ מול חברים שלו. בעיניי הפרמטרים שרשמת נכונים. אבל זה פשוט מציק לי מכיוון, שלאחר הפרידה הוא התחיל להתנהג ממש ילדותי כלומר: *אמר לחברים שלו ולחברות שלי , שהוא הציע לי חברות מתוך רחמים, מכיוון שהוא ראה כמה אני אוהבת אותו וכ"ו. דבר אשר פגע בי מאוד, הרי אני לא רוצה חבר מתוך רחמים! * לא מזמן שאלה אותו ילדה אם הוא חושב שאני יפה, והוא רשם איכס. דברים אלו הפריעו לי מאוד,ועכשיו אני מתחילה לחשוב שהכל באשמתי. כאשר פעם אחת דיברתי איתו בסקייפ(משהו כמו אייסקיו) שאלתי אותו למה הוא עושה את כל זה , והוא רשם כדי שלא יחשבו שאני עדיין אוהב אותך (ואני לא). אבל לאחר מה שכתבת לי עכשיו אני מבינה, שהוא האשם. סוריי אם ההודעה קצת ארוכה. חחח בתודה רבה נועה :*

"אנשים מדברים את עצמם"

נועה יקירה, את מזכירה לי שוב :"שאנשים מדברים את עצמם" אנשים בכלל ובני נוער בפרט מדברים מתוך הצרכים שלהם, הצורך להתגונן, הצורך בשליטה, הצורך בעליונות, הצורך בקבלה, הצורך להרשים ועוד. במילים אחרות אנשים לא מדברים נגדנו הם מדברים בעד עצמם. כי קשה להם, כי הם זקוקים להשיב את כבודם האבוד וכיו"צב. ולכן, במקרים כאלה במקום להיפגע נסי לאמץ צער וחמלה. מה דעתך? עינת

למעלה