עינת שלום רב,

adi_sh

New member
עינת שלום רב,

אני וחבר שלי חברים כבר שנה וחצי. אנחנו רבים המון אבל אוהבים יותר. את יכולה להגיד לי לאן הולך הקשר הזה והאם הוא טוב בשבילי? שלי: שם: 1,4,7 מפשחה: 5,6,4,3,3 תאריך לידה: 21.12.1982 שלו: שם: 1,3,1 משפחה: 5,6,4,1,4 תאריך לידה: 21.11.1978 בתודה, עדי.

עינת

New member
היי adi ../images/Emo39.gif

עדי בדיקת ההתאמה בינכם העלתה חוסר התאמה ולכן כנראה המריבות הרבות
אמנם על פניו ישנם קווי דמיון בינכם אבל נראה שהקשר בינכם באיזה שהוא שלב יהפוך למתסכל. יחד עם זאת אם אתם אוהבים וטוב לכם ביחד אין סיבה שלא תהנו מהיחד,זהו תהליך ורכישת נסיון בחיים ורק אחרי שאנו רוכשים אותו ,אנו למדים מה טוב עבורנו.
שפע ו
עינת

estie

New member
הפעם אני חושבת אחרת - זוגיות נפלאה!

שלום עדי על פניו יש לכם את היכולת לראות להבין ולקלוט זה את זו בצורה הרמונית יותר מרוב הזוגות שראיתי אצלהם את ההתאמות. השינויים הם באיכויות של המיים. אם תהפכי לרגע את הנומרולוגיה לאסטרולוגיה ותקראי על מזל עקרב (8) ועל מזל דגים (9) תוכלי להבין מהיכן נובעות המריבות. אם תתנו אחד לשני מרחב של כבוד והערכה ולא תנסו לכפות דרך חשיבה ורצונות, אם תהפכו את היחד שלכם לתהליך נפלא של שיחה וקבלת החלטות משותפות, יש סיכוי נפלא לזוגיות נ ה ד ר ת ולאורך חיים. שבת שלום אסתיה

עינת

New member
אסתיה תגובתך מאוד מעניינת

וזאת לאור העובדה שמתוך חמשת האפשרויות להתאמה קיימות רק שתי נקודות מפגש בין השניים. כבר שמתי לב שאת דוגלת בגישה של לקבל את הקשיים באהבה וללמוד את השעור. נכון שיש משהו בגישה זו ומתוך הקושי ולימוד השעורים באה ההתפתחות הרוחנית. יחד עם זאת אני חושבת שאם ניתן לעשות את הדרך קלה ונעימה יותר אז למה לא? תפיסתי מחוברת ליום -יום ואני מעדיפה להיות מחוברת לקרקע ולמציאות הארצית ביעוץ שלי.את עולם המושגים הרוחני אני שומרת לאנשים אשר נמצאים בדרך ולקחו החלטה להתקדם בה,או אז יש מקום ללימוד שעורים מהסוג עליו את מדברת. ביחד עם השוני בגישה אני מאוד נהנת לקרוא את דברייך בפורום ששופכים אור שונה ובידי המשתתפים נפרשות גישות שונות וביחד איתן אפשרויות.
שפע ו
עינת

estie

New member
שבוע טוב עינת

במקרה הנוכחי הבעיות הינן יותר נושא של שליטה קינאה ורכושנות מצידה וצורך ללמוד לתת מרחב מחייה כחלק מהיכולת להקים משפחה ולאפשר לכל אחד מהם להגשים את הכישורים והיעוד בכל הרמות - ארצית, גשמית, רגשית, מנטלית ואוניברסלית. ברמת ה´יחד´ קיימת ביניהם הבנה ויכולת לקלוט ולהבין עניינים מגוונים, נטיות, מחשבות, רצונות, שאיפות, אורח חיים וכו´. כאשר נקודת ההאזנה בסובלנות תהיה מפותחת אצלהם יותר הרי ההרמוניה שתשרור בזוגיות זו תהיה נפלאה הן להם הן לילדיהם (אם יתחתנו) והן לסובב אותם. באופן טבעי אני רואה בשעורי החיים שאינם קלים שעורים שכדאי להשקיע בהם שכן מנסיונן חיי הרי הם מביאים את המתנות הנפלאות יותר שחוויתי. דרך ההדרכה שלי נובעת כנראה מהיות אחד מהמקצועות שהתמחיתי בהם פסיכותרפיה-רוחנית ואילו השני תרפיה בצבע (אורה סומא) בה אני מלמדת גם את נושא היעוץ הזוגי. מהבחינה הנומרולוגית אני נותנת חשיבות רבה למספרים התואמים/לא תואמים/חסרים בשם המלא. כמובן אפשרי שאני טועה אם השמות שהוצגו אינם השמות הקיימים בתעודת הזהות אלא שמות חיבה. ברכות והערכה אסתיה

*קסנדרה

New member
אסתיה

אסתיה אני לא משתתפת קבועה בפורום, אבל בהחלט קוראת בו לעתים מזומנות. רציתי להעיר לך דבר מה ואני מקווה שתקבלי אותו בהבנה. עינת היא המנהלת של הפורום, ולא די בזה שהיא נומורולגית, אלא גם המנהלת. לא ייתכן שאת, עם כל הכבוד לידע שלך, תייעצי לגולשים פה כאילו את המנחה או המנהלת, ממש פוגע. חשבת על זה??? אנחנו מנהלי הפורומים בתפוז מקבלים הדרכות - ויודעים איפה אסור לנו לחצות את הקווים ואיני בטוחה שאת שומרת על גבולות אלו, כי אינך יודעת כלל מהן. תחשבי על מה שכתבתי, וקחי הכל ברוח טובה. שבוע טוב לך קסנדרה

*קסנדרה

New member
עינת אני מתנצלת

ואם תראי לנכון למחוק את הודעתי לאסתיה, לא אכעס. פשוט לא יכולתי לשבת מנגד. קסנדרה

עינת

New member
קסנדרה

איני מוחקת את הודעתך כיוון שזאת הדעה שלך וכפי שידוע לך אני מכבדת כל אדם בדרכו ודעתו.יחד עם זאת אני מאוד אוהבת את השתתפותה של אסתיה בפורום אשר נותנת נקודת ראות שונה משלי וזה לגיטימי בעיני,גם אם איני מסכימה תמיד. אני חושבת שיש מקום להבעת דעות שונות,גישות שונות,כך גם המשתתפים עצמם נחשפים לפאן שונה. כבר כתבתי באחת מתגובותי לאסתיה שגישתנו שונה ,גם אם לעיתים יש חוסר הסכמה בניינו הוא רק ברובד העליון. ולמה אני מתכוונת? אסתיה באה מגישה רוחנית ונותנת לה את הדגש,אני באה מגישה ארצית -נכון אנו מחוברים לרוח ויש מי שגם אתן לו את היעוץ ברמה הזו אך בסך הכל לרב בני האדם חשוב היום-יום,החיים וההתמודדות איתם.בחורה ששמה עוצר אותה מלהנשא אסתיה תאמר,קבלי את גורלך באהבה... אני לעומתה אומר,הקלי על עצמך,שני שם,את השעור והיעוד תגשימי אם תרצי גם ממקום נעים וקל יותר... קסנדרה
תודה על האיכפתיות
שפע ו
עינת

estie

New member
לקסנדרה

קסנדרה יקירתי ראשית כל עינת הינה מנהלת מאד מסודרת ועניינית ולכן קיבלתי ממנה, מייד לאחר התקשורת הראשונה שכתבתי, ממסר דאר עם הדברים שהיא איננה מעוניינת שיופיעו בקבוצת הדיון - בהחלט אפשר ללמוד ממנה!!! קבוצת דיון כשמה כן היא ולכן אני קצת מופתעת מתגובתך. אם המקום היה במה לאדם אחד לא היה נקרא ´קבוצת דיון´, מאחר ואני מבינה את הגישה שלך הרי אם תאמרי לי מהי קבוצת הדיון שאת מנהלת אני מבטיחה לך לא להגיע לשם. עינת מספיק מקצועית כדי לקבל את האפשרות שאנשים נוספים בעלי ידע בתחום יוסיפו משלהם. אם את מאד מעוניינת לדעת האם יש לי ידע אז לדעתי יש לי. א. מאחר והתחלתי ללמוד ולהתנסות בשנת 1976/77. ב. בגלל שהספר שכתבתי ב 1994 ´נומרולוגיה לחישוב עצמ(א)י, 712 עמ´ שיצא לאור שנה לאחר מכן ומהדורתו אזלה בחנויות לפני כשנתיים (למרות שהיה יקר - 250/280 ש"ח) הינו תוצר של מחקר כ 1000 מפות נומרולוגיות של אנשים ועסקים, בספר מופיעות שיטות שאני פיתחתי ולאחר שיצא לאור היו לא מעט נומרולוגים ומורים לנומרולוגיה שהשתמשו בו כדי ללמד - במיוחד בכל הנוגע למספרי המאסטר והעידן החדש. בלי שום קשר לזאת אינני מציגה או חשה חוסר כבוד לעינת, נהפוך הוא! לדעתי היא עושה עבודה טובה מאד ואני תוהה מדוע את חשת שמשהו אמור היה לפגוע בה. כדי לא לשנות את האנרגיה הטובה של הקבוצה אולי תעדיפי לשלוח אלי את תגובתך בדאר אלקטרוני: [email protected] לום אסתיה

למעלה