עינת שלום

שמיימית

New member
עינת שלום ../images/Emo13.gif

רציתי לדעת איך עושים את הניתוח בפורום מה צריך לכתוב , איך כותבים את הפירוק של השמות התאריך
מראש

אורלי_ל

New member
שלום שמיימית ../images/Emo13.gif

תסתכלי בהודעה שבטאג-ליין "הפיכת האותיות למספרים".

שמיימית

New member
מה תוכלי לומר לי על פרנסה

בעתיד הקרוב, או האם יש שינוי במקצוע שם פרטי: 1,4,1 שם משפחה: 4,2,1,2 תאריך לידה: 24.5.1976 תודה מראש כל מידע על שמי אשמח לקבל

שמיימית

New member
אפשר להוסיף ולשאול, למרות שטרם ענו?

מה לגבי התאמה לבן זוגי שם פרטי: 5,1,1,2,9 משפחה: 1,3,4,8,5 תאריך לידה:2.2.73 המון תודה מראש

עינת

New member
לגבי בן הזוג

אם תשימי לב לתשובותי בפורום תראי ששכחת פרט חשוב... האם אתם נשואים? ועד שאקבל את תשובתך
שפע ו
עינת

עינת

New member
והתשובה כבר מגיעה... ../images/Emo8.gif

על פניו נראה כאילו אתם מתאימים,אך כשמתבוננים יותר לעומק רואים שקיימים הרבה קשיים.אתם חונקים אחד את השני והקשר יודע הרבה עליות ומורדות כאשר כל אחד מכם בזמנו זקוק לאויר... אם תדעו להתגבר על המכשול הזה תוכלו להצליח למרות שקשה לי לראות אתכם יחד לטווח ארוך. בהצלחה
שפע ו
עינת

עינת

New member
שמיימית ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

את נמצאת בשנה מס" 5 שלך מה שמעיד על מצב כלכלי לא הכי טוב ועלייך להמנע השנה מפזרנות יתר.בשלב זה איני רואה עדיין שיפור. לגבי שינוי מקצועי הרי הוא תלוי בך,איני חוזה עתידות,הדבר היחיד הוא שאני יכולה לומר לך מה המגמה אך הרי הבחירה כולה שלך. כיוון שאת נמצאת בשנה 5 ברור שאת חווה הרבה שינויים ואני ממליצה לך לא להחליט החלטות נמהרות שאח"כ תתחרטי עליהן.נסי לא לתת לחוסר שקט וחוסר סבלנות להשתלט עלייך.
שפע ו
עינת

שמיימית

New member
עינת תודה רבה לך ../images/Emo13.gif

אכן תקופה לא קלה ומלאת ירידות ולעיות שוב תודה רבה...

עינת

New member
אורלי ../images/Emo24.gif

זו הפעם השניה שאני נתקלת בעזרה שלך לחברי הפורום ותודה. רק שמתי לב שאף פעם לא שאלת כלום... שתדעי שאני שמה לב ורואה אותך
אז את מוזמנת לשאול אם בא לך שבת שלום מתוקה
שפע ו
עינת

אורלי_ל

New member
עינת נשמה ../images/Emo24.gif ../images/Emo13.gif

אני מטיילת כאן כי נעים לי, ושאלתי גם שאלתי... בשם בדוי כמובן. תודה על ההזמנה! אורלי

למעלה