עינת, שלום!!!!!

moonkiss

New member
עינת, שלום!!!!! ../images/Emo29.gif

סןף סוף הבנתי איך הופכים את השם למספרים... אז ככה: שם פרטי: 9,3,1 שם משפחה: 3,6,1,2,6,5 ת.לידה:25,08,1983 מה את יכולה להגיד לי? אני לא יודעת בידיוק איזו שאלה לירשום... אולי... למה אני מרגישה שהחיים עוברים לידי, בלי שאני גם אהנה מהם????? תודה גדולה, ושבת שלום! MOONKISS

עינת

New member
איזה שם בחרת לך תגידי לי ../images/Emo35.gif

ברוכה הבאה
ו...מתוקה את עוד כל כך צעירה,קחי את החיים ותחווי אותם במלוא עוצמתם... הפסיקי לקחת על עצמך את סיבלו של כל העולם... יצרת לך חומה של בדידות ואם היית לידי היית מקבלת מכות
בדרך כלל איני נותנת תשובות לבני פחות מ-18 אך במקרה שלך אם תרצי אוכל לקבל אותך ליעוץ אישי. ובינתיים בכל מקרה תתחילי לחיות בבקשה
שפע ו
עינת

moonkiss

New member
מה לא בסדר בשם שלי???? ../images/Emo2.gif

אולי לא קראת אותו נכון... (זה לא MONKISS= קופים...זה MOON=ירח,KISS=נשיקה...) ודבר שני אני כבר בת 18 וחודש!.... ועוד קטן, קטן... בעוד שלושה שבועות אני מתחילה ללמוד- קורס באוני´ דרך הצבא- ורציתי לדעת איך זה יהיה...את יודעת, אים זו שנה טובה ללימודים וכאלה... ואולי תוכלי לומר לי מה צופן לי העתיד בכל מה שקשור לאהבה...
תודה גדולה ונשיקה מהירח! MOONKISS

עינת

New member
צודקת יקירתי ../images/Emo8.gif

אכן לא קראתי אותו נכון
... בכלל פישלתי איתך הא? הורדתי מגילך...לא יפה... אז אחרי שהתביישתי לי
אני נגשת לבדיקה... את נמצאת בשנה מ"ס 9 שבה הנחישות והנימרצות מאוד דומיננטיים כך ששנה זו בהחלט מתאימה ללימודים ולהצלחה בהם.עצם היותך בשנה זו גם מעיד על כך שהלימודים הם בדיוק במקומם כיוון שהם מציינים את ההתארגנות לקראת שנה הבאה בה תתחילי מחזור חדש בחיים אותו תכננת בשנה זו... לגבי עתיד הרי הזכרתי כאן רבות שאיני מגדת עתידות ואני מסרבת להכנס לניבוי.מה שכן אוכל לומר לך הוא שסביר להניח שבשנת 2002 כנראה תגיע אהבה חדשה...
שפע ו
עינת

למעלה