עינת שלום

matilda

New member
עינת שלום ../images/Emo53.gif

סכום אותיות שמי הפרטי :9 סכום אותיות שם משפחתי:3 תאריך הלידה שלי הוא: 16/2/1980 הייתי רוצה שתבדקי התאמה ביני לבין: 1. שם פרטי: 9 ושם משפחה:5, תאריך לידה: 8/7/1974 2. שם פרטי:9 ושם משפחה:4, תאריך לידה:22/4/1975 כפי שאת מבינה, אני בדילמה, מאד מבולבלת. הראשון הוא החבר האחרון והשני הוא החבר מלפניו... כמו כן אילו תחומים כדאי לי ללמוד, ובאילו תחומים לעבוד? מצטערת על הטרחה...

עינת

New member
מטילדה ../images/Emo39.gif

שאלת המון שאלות וכולן בבת אחת. כיוון שזהו פורום ולא קו יעוץ אישי איני יכולה לענות לך על כולך בבת אחת. אנא ממך בחרי את השאלה החשובה לך ביותר ברגע זה ואשמח לענות.(צעד ,צעד בסבלנות...)
שפע ו
עינת

matilda

New member
סליחה על ההתקפה.... ../images/Emo52.gif

אז אשמח אם תעני על שאלתי הראשונה: סכום ספרות שמי הפרטי: 9 " " שם משפחתי: 3 נולדתי בתאריך: 16/2/80 סכום ספרות שמו הפרטי: 8 " " שם משפחתו: 3 תאריך הלידה שלו: 22/4/75 תודה ושוב סליחה...! שבת שלום

matilda

New member
לעינת!!! ../images/Emo39.gif

למה לא ענית לי על השאלה (למעלה)????
אשמח לקבל תגובה, זה חשוב לי! שבת שלום.

עינת

New member
סבלנות חמודה ../images/Emo24.gif

יש פה הרבה אנשים שמחכים לתשובה ואני מגיעה אליכם אחד אחד,אין צורך להזכיר ו
אין כל פלא שקיימת משיכה בינכם כיוון שזהו קשר קרמתי השמונה שלו(בשם)והארבע(חודש ושנה),נמשכים משיכה מגנטית למזל האסטרולוגי שלך שסימלו הוא ארבע. מעבר לכך קיימת בינכם התאמה ובזוגיות כזו קיימת גם האופציה שברבות הימים תווצר בינכם הבנה ומנטליות דומה.יחד עם זאת הקשר לא יהיה נטול קשיים אך תהיה בידכם היכולת לגבור עליהם.
שפע ו
עינת

matilda

New member
עינת, תודה! ומה לגבי...

שם פרטי שלו: 6,5,6,2 שם משפחה שלו: 6,6,3,6,4,6 האם יש סיכוי שנחזור? האם אנחנו מתאימים? ו... האם אני אתחתן בעתיד הקרוב? תודה רבה רבה ושבוע טוב!

matilda

New member
סליחה, טעיתי במספרים!

טעיתי.... (למעלה בהודעה הקודמת): שם פרטי שלו: 1,5,1,2 שם משפחה שלו: 6,6,3,4,6,5 סליחה ותודה!...

למעלה