עינת שלום

נועהה5

New member
עינת שלום

זאת שוב פעם אני (נועה).. מצטערת מראש אם אני חופרת.. חח רציתי לשאול אותך אם תוכלי לעזור לי במשהו? אני מציירת וממש ממש מציירת אנימצאיות, קריקטורות וכל מיני כאלה לא ברמה של אומן אבל אני חושבת ברמה טובה. רציתי לדעת איך אפשר להמשיך מכך? מה עושים? אני רוצה לפרסם את הציורים שלי .. ליתר דיוק לעשות משהו עם האומנות שלי מה שנקרא.. תוכלי לעזור לי בכך? או שזה בכלל לא קשור אלייך? אני יודעת שאת עוזרת במשפחה ובעיות כאלה אבל רציתי לדת אם את בכל זאת יודעת? כי לפי מה שהבנתי את יודעתהרבה דברים.. תודה מראש נועה :p

רעיונות....

הי נועה יקרה, איזה כיף לך ואיזה יופי שאת נהנית ומצליחה לצייר יפה. תוכלי אולי להתחיל לפרסם בבלוג, או בפייסבוק. אני מזמינה אותך להציג כאן בפורום כמה תמונות. אולי תוכלי לנסות להציג תערוכה בבית ספר שאת לומדת או במתנ"ס סמוך לצקום מגורייך? עינת גבע, מכון אדלר.

נועהה5

New member
תודה רבה

אני מודה לך ובאמת אני יעלה תמונות לפורום אני אשמח מאוד... בקשר לתערוכות בבית ספר לא מזמן גיליתי שכל השכבה שלי עשתה תערוכה אומנות ומלא דברים שקשורים למה שאני אוהבת אבל הכיתה שלי ועוד כיתה אחת לא השתתפנו בזה כי אנחנו כיתות מדעית ואקדמית מה שביאס אותי מאוד... (אנחנו לומדים מחשבים במקום אומנות) אני בקרוב מאוד אראה את הציורים שלי ואשמח מאוד אם תגיבי :)

הציעי למורה לאומנות...

שלום נועה, במקביל תוכלי לפנות למורה לאומנות ולבדוק אם תוכלי להצטרף לתערוכות שיועלו בבית ספר. עינת גבע, מכון אדלר.

למעלה