עינת שלום

מירב-פ

New member
עינת שלום

אשמח אם תולי לעזור/לייעץ לי שמי: 4,1,2,2 משפחה: 8,2,9,6,3 שם המשפחה שלי לפני נשואיי: 1,3,2,7 תאריך לידה:17.9.72 שמו של בעלי:1,5,2,6,5 משפחה:8,2,9,6,3 תאריך לידה: 13.11.68 המצב בינינו לא מרנין במיוחד הייתי מאוד רוצה לדעת אם יהיה בסדר......?

עינת

New member
מירב -פ קבלי ../images/Emo39.gif ו.. ../images/Emo52.gif

השעה הפילה אותי לקרשים... ביום א´ אשוב לענות לך לאחר חופשת סוף שבוע קצר. ועד אז
שבת שלום החזיקי מעמד
שפע ו
עינת

עינת

New member
מירב היי ../images/Emo60.gif

והשבלול במקרה זה צריך לסמן לאט לך... בעלך ואת מאוד מתאימים האחד לשני,התאמה כמעט מושלמת.הבעיה הגדולה שלכם נובעת משתי סיבות,האחת היא ששניכם פועלים המון ממקום של הרגש ושוכחים את ההגיון,כל דבר מעורר בכם כעס והרבה פעמים לחינם,נסי לספור עד עשר לפני שאת מונעת ע"י הרגש וטוב יהיה שגם בעלך ינהג כך. הבעיה השניה היא הקשר בין המספרים 4 (יום הלידה שלו) ו - 8 (יום הלידה שלך).יש בינכם משיכה מגנטית וחייכם אינם קלים כלל ועיקר,ההתחברות בינכם אינה קלה אך אתם מאוד מסורים האחד לשני ויש היבט מודגש של הקרבה כל שהיא ע"י אחד מכם. בנוסף לכל אלה את נמצאת בשנה מס" 2 שלך שהיא שנה עם מצבי רוח הפכפכניים ורצוי שתפתחי שליטה עצמית יעילה יותר בייחוד כאשר את רואה שבעלך מאוד נמרץ ודומיננטי בזמן זה ושוקל התארגנות מחדש.
שפע ו
עינת

מירב-פ

New member
עינתי, תודה אבל..

אכן השנים האחרונות היו קשות לשנינו, היו משברים ללא סוף.. אני חושבת שאני באמת מנסה אבל לא יכולה יותר. מה שקיים היום בבית המשותף שלנו ונשאר ממני זה רק הצל שלי, אני לא רואה כל טעם לחיים המשותפים שלנו יחד... אני מרגישה שאין לי יותר נשמה ושמחת חיים כמו שהייתה לי פעם. קצת קשה לי להודות אבל היה לי קשר קצר עם מישהו שנסתיים לפני יותר משנה אבל אני לא מפסיקה לחשוב עליו. שמו: 1,6,8 משפחה: 2,2,1,6,6,8 תאריך לידה:12.9.78 שמי:4,1,2,2 משפחתי:8,2,9,6,3 תאריך הלידה שלי: 17.9.72 מה הסיכויי ששוב יהיה בינינו משהו והאים יש בכלל התאמה למרות חוסר המוסר שכרוך בזה

עינת

New member
היי מירב ../images/Emo25.gif

ראשית עוד לפני שאני בודקת ברצוני לומר לך שבאהבה אין מוסר.כאשר הלב נפתח לאהבה אי אפשר לשפוט בפרט לא אנו בני האדם.אף אחד לא יודע מה הסיבות ולמה האדם נקלע לקשר כזה .מה שמנחה אותי במהלך החיים ובמקצועי הוא האימרה אל תדון אדם עד אשר תגיע למקומו וכיוון שאף אחד לא היה במקום שלך איש לא יכול לנפנף בערכי מוסר שיש בהם מן הצביעות. ( ו...לא,איני מעודדת קשר שכזה,אך עדיין אי אפשר להתעלם ממה שציינתי ). ישנם עוד אי אלו דברים אשר יפקחו את עינייך אך כיוון שזהו פורום ולא יעוץ אישי רק אומר לך שעלייך להתבונן לתוכך פנימה. בדיקת ההתאמה בינכם העלתה חוסר התאמה בולט.זכרי שמה שהיה לכם היה בודאי שעות גנובות ולא היכרות מעמיקה ביום יום ולכן כאשר כ"כ רע לך את מרבה לחשוב עליו.ועוד דבר שאל לך לשכוח הוא שמיים גנובים ימתקו.
שפע ו
עינת

למעלה