עינת שלום

tאיילת

New member
עינת שלום

אשמח לקבל את אבחונך לגבי פוטנציאל לשיתוף פעולה יצירתי, ובכלל... עם חברתי, שאלו הם פרטיה: שם פרטי: 2,3,1,3 שם משפחה קודם: 5,5,2 שם משפחה לאחר נישואין: 2,3,1,4 תאריך לידה:1.9.71 ואלו הם הפרטים שלי: פרטי: 4,3,1,1,1 משפחה:5,4,9,3,1 ת.ל.:19.9.71 * ושאלה נוספת- האם ניתן לאבחן את התקופה בה יחול המפנה המיוחל ב"מזלי" באופן יותר מוחשי?
 

tאיילת

New member
אינפורמציה שעלי להוסיף...

חברתי אימצה את שמה החדש (שלאחר הנישואין)
 

עינת

New member
איילת היי ../images/Emo39.gif

מדהים,שמת לב עד כמה אתן דומות? אם תדענה לקבל אחת את השניה ולא להתחרות על המילה האחרונה,ואם תשכלנה לדעת שאתן מראה אחת של השניה השילוב יכול להיות טוב, למרות שהייתי מעדיפה לראות כל אחת מכן מתפקדת באופן עצמאי. בהצלחה
שפע ו
עינת
 

tאיילת

New member
עינת

דומות?! מ...אף פעם לא הרגשתי זאת...מעניין. השוני ביננו בולט מאוד, אך יתכן שבמהותנו קיים דימיון מסויים. למרות שאין ממש מכנה משותף גלוי לעיין, תמיד כיבדנו את השוני המובהק. אנו חברות כ-10 שנים, כשרוב הזמן מערכת היחסים בינינו היתה "רדומה" ולא אינטנסיבית. נקודה שעלי להוסיף: לא קיים חשש לתלות, מכיוון שחופש ועצמאות מאוד חשובים לי. שיתוף הפעולה המיוחל הינו לפרוייקט קטן שמטרתו העיקרית הינה הנאה. תחרות מעולם לא הופיעה בלקסיקון שלי. ואפילו אם היתה כזו, אנו כה שונות, שלא היתה "משבצת" להתחרות עליה. בכל אופן, העלית אבחנה מעניינת, אך עם זאת אני לא ממש מצליחה לרדת לעומקה.
 

עינת

New member
איילת ולילך ../images/Emo24.gif

שתיכן בעלות מודעות עצמית גבוהה.שאפתניות,עצמאיות ושונאות שאחרים אומרים לכן מה לעשות. שתיכן ביקורתיות מאוד גם כלפי עצמכן וגם כלפי אחרים,מנתחות אנשים ומצבים כל הזמן. יצירתיות אופטימיות שתיכן מאוד פגיעות למרות שאיכן מראות זאת כלפי חוץ. דורשות מעצמכן ומהסביבה פרפקט. וכמובן ישנם עוד ועוד. כאשר דיברתי על דמיון התכוונתי לתכונות בסיסיות באישיותכן כפי שפרטתי אבל הרי ברור לחלוטין שכל אחת היא אינדבדואל. בהצלחה בנות
שפע ו
עינת
 
בול פגיעה

היי עינת פגעת בול לגביי בכל אופן הנושא מעניין ומסקרן מאד תודה על האבחנה לילך
 

xxxooo

New member
עינת שלום

ברשותך, אשמח "לשמוע" גם את איבחונך לשאלתי (שהופיעה בהמשך לשאלתי הקודמת) תזכורת: האם ניתן לאבחן את התקופה בה יחול מפנה מוחשי יותר בחיי, ואזכה לחוות את פירות מאמצי? תודה מראש ושבת שלום איילת
 

עינת

New member
היי איילת ../images/Emo13.gif

לצערי או אולי דוקא לשמחתי עלי לומר לך שהמפנה תלוי רק בך.יש בך את היכולת והכח.נתיב הגורל שלך מצביע על ניצחון וכל הכשלונות והאכזבות הם זמניים.הוא בעצם מבטיח אושר ,סיפוק והצלחה בכל מעשייך,אז קחי את עצמך בידיים והאמיני ביכולתך. רק אזהרה קטנה,כל שינוי שאת רוצה לעשות,המתיני מעט עד לאחר יום הולדתך,כיוון שעד אז את נמצאת בשנה של "קפאון" בה מומלץ לא לבצע שינויים משמעותיים בחיים. שבת שלום.
שפע ו
עינת
 
פירוט

עינת שלום קראתי את תגובתך לאיילת אודה באם תוכלי לפרט יותר על הדמיון ביננו. תודה לילך
 
למעלה