עינת שלום...

lirota

New member
עינת שלום...

שם פרטי: 56213 שם משפחה: 2681415 תאריך לידה:84\18\9 רציתי לדעת על תכונות אופי שמאפינות אותי ואם אני מתאימה לאדם שהשם הפרטי שלו הוא:45113 ושם משפחתו: 86225 תאריך הלידה הוא 81\1\3 תודה רבה זה חשוב לי מאוד...

עינת

New member
היי lirota../images/Emo39.gif

כיוון שיש כלל בפורום ובכלל גם ביעוץ אישי שאני נותנת והוא להניח לבני הנעורים... וכיוון שאינך בת 18 עדיין הרשי לי לומר לך שזה כלל לא משנה אם את מתאימה לו או לא,התנסי,חווי את החוויות ולימדי מהן,כל החיים עדיין לפנייך.
שפע ו
עינת

lirota

New member
ענת היקרה|

חבל מאוד שזוהי דעתך המכלילה על בני נוער... אולי תופתעי אך יש מקרים שיחסים של בני נוער הם רצינים מאוד. במקרה שלי בן הזוג שלי (לשעבר) הוא בקרוב יהיה בן 21 אני בחורה דתיה ודיברנו על חתונה והחלטתי לנתק את הקשר מסיבות אישיות לכן אנא התייחסי לזאת ברצינות בתודה-לירון-

עינת

New member
לירון ,יש סיבה לכך שאני ../images/Emo19.gif

ואסביר לך את גישתי. כאשר אני מסרבת לענות לח´ברה צעירים הסיבה אינה קשורה כלל ברצינותם או ברמת האינטלגנציה שלהם.הרי ברור לך ,לי ולכל בר דעת שכולנו אותה רקמה אנושית חיה... גם אין קשר לעצם היותך דתיה ובכל מקרה הרי לא תנשאי לפני גיל 18 נכון? לירון הסיבה היא שהחיים מלאים בשעורים שעלינו ללמוד,מלאי חוויות שכל אחת מהן מובילה אותנו ללמוד משהו על עצמנו. כאשר אני מתערבת ביעוץ יתכן ואני מונעת ממך התנסות ושעור חשוב בחיים. סליחה יקירה אבל אין לי זכות כזאת. אז בבקשה ממך,לא להעלב אלה להפנים את המסר ולחיות את החיים במלוא עוצמתם.
שפע ו
עינת

o_sheli

New member
עינת יקרה../images/Emo13.gif

אני מעריכה את דאגתך אך אינני מבינה מה ההבדל במניעת התנסות חדשה בגיל 20 לבין 17 ובטח אינני מבינה את ההבדל בין גיל 17 ל18 אולי אני לא אתחתן לפני גיל 18 אך אני אבנה על הקשר עד גיל 18 ואולי דרך ייעוצך תוכלי לעזור לי. לא נעלבתי כלל אך גישתי להחיים היא שלא צריך להתנסות בהכל ובכלל כבר התנסתי בקשר עם אותו בחור השאלה היא אם לפתוח את הקשר מחדש ואם אנו מתאימים? אשמח מאוד אם תוכלי לענות לי מה הם קווי האופי שלי. לירון:)

lirota

New member
עינת היכנסי דחוך בבקשה

שלום בחודש הקרוב אצטרך להתחיל לחפש לי מקום לעשות בו שירות לאומי את השירות אעשה בגיל 18 לכן זה יהיה לי חשוב מאוד אם תוכלי לייעץ לי מה יהיה לי מתאים חשבתי לעבוד עם ילדים חרשים האם זה כדאי? אם אינך מוכנה בכל זאת אשמח אם תוכלי לתת לי שם של נומרולוג או שם של ספר שיוכל לעזור לי תודה רבה לירון:)

עינת

New member
לירון ../images/Emo7.gif

גשי לחנות ספרים או ספריה,ותראי לאיזה ספר את מתחברת,לכל אחד מתאימה גישה שונה. לגבי נומרולוג/ית לצערי איני יכולה להמליץ לך כיוון שכל בעל מקצוע רציני יענה בדיוק כמוני... ויש לי שאלה אלייך... האם את חושבת שיגרם לך נזק מעבודה עם ילדים חרשים? אני חושבת שלא אלה להפך תעשי עבודת קודש ותקבלי הרבה סיפוק לנשמה...
שפע ו
עינת

lirota

New member
עינת יקרה../images/Emo25.gif

רק רציתי להגיד לך תודה רבה על היחס האישי ועל כך שאת עומדת על עקרונותיך ובכלל כל הכבוד על עזרה שאת נותנת לאנשים ומקדישה מזמנך. לירון:)

למעלה