עינת

astral tal

New member
עינת

היי... עכשיו שהבהרת לי את דרך מחשבתך אני מבין אותך אך אימרי לי רק במידה ומישהו בן 20 היה פונה אלייך, האם היית מנתחת אותו ?

עינת

New member
אסטראל ../images/Emo45.gif

האמת היא שידעתי שתבין,קלטתי את בגרותך ואת יכולת הקבלה שלך. כאשר בן 20 פונה אלי אני מנתחת,אמנם לא בשמחה אבל עדיין כן,וזאת למה? זה אדם שכבר מתכנן בדרך כלל את מסלול חייו לאחר שעד כה קבעו לו את המסלול ואם אני יכולה לתת לו הדרכה אז בכיף. יחד עם זאת בשאלות של זוגיות שים לב לתשובותי לח´ברה צעירים... אתה מוזמן תמיד להכנס ולשאול שאלות כלליות בקשר לנומרולוגיה ואשמח לענות.
שפע ו
עינת

astral tal

New member
קיי אז עכשיו השאלה שלי היא:

במה אני שונה תכל´ס מכל אחד אחר בן 20+ ? ו2- מה לגבי נומרולוגים בארה"ב ששם גיל הקטין הוא עד 21 ? האם אנחנו חיים לפי עולם שבו חוקים יוצרים את המציאות ? או שמה המציאות חייה בתוך חוקים ? שכן אם כך, אין אנו מגבילים את עצמנו ?

astral tal

New member
דרך אגב

אני לא מנסה ללחוץ אותך לעשות לי ניתוח אני בכנות רוצה להבין יותר לעומק את הגישה שלך וממה היא נובעת ועל מה היא מתבססת - like, where u come from אבל יודעת מה עזבי את הזוגיות - החלטתי שבכל מקרה אני רוצה להשאיר ת´מסתוריות במהותה ולתת ליחסים שלנו לזרום גם מבלי לדעת את "ההגדרה שלהם" על ידי משהו חיצוני טוב לי גם ככה בכל מקרה אבל מה שכן מאוד יעזור לי ואני מתחנן בפנייך זה שתאמרי לי לאילו מקצועות אני יכול להתאים 4 גרפולוגים אמרו לי מה דעתם בנושא והציעו מקצועות ותחומים ואני בניתוח עצמי של כפות הידיים שלי גם רואה מאפיינים שמתאימים למספר תחומים אך אף פעם לא קיבלתי חוות דעת לפי נומרולוגייה ואני רוצה לראות אם יש חפיפה בין שלושת השיטות מבחינת התוצאה זה באמת יהיה מאוד מעניין לראות אם אכן תתקיים חפיפה אז will you ? אני מה זה יעריך את זה ודרך אגב אני כן צריך לדעת כרגע למה אני מתאים

עינת

New member
ושוב איתך ../images/Emo8.gif

דבר ראשון אני שמחה שקיבלת את עצתי לגבי הזוגיות ולזרום עם הקשר. לגבי מקצוע,כיוון שאיני יכולה לנהוג איפה ואיפה,לך לתת תשובה ולאחרים לא (ובאמת איני מעוניינת בהצפת הפורום בבני נוער שאיני חושבת שאני צרכה להתערב בזרימה שלהם),אנא כבד את גישתי.תודה. (שולחת לך מייל)
שפע ו
עינת

עינת

New member
אסטראל

אינך שונה,אתה רק צעיר ובתשובה שהסברתי את גישתי נמצאת גם התשובה לשאלה זו... לגבי ההגבלות,חוקים וכיוצ"ב איני חושבת שזה הפורום המתאים לדון בנושא למרות שאני עוסקת בנושאים אלו
שפע ו
עינת

למעלה