מה אומרים על עיסוי מפנק לפני סקס ?
ראש מיוחד1 Well-known member מנהל 30/1/21 #3 נכתב ע"י מטפל בשמנים: מה אומרים על עיסוי מפנק לפני סקס ? לחץ כדי להרחיב... מאד אישי,אם יש כימיה מטורפת אני פשוט מדלגת..
נכתב ע"י מטפל בשמנים: מה אומרים על עיסוי מפנק לפני סקס ? לחץ כדי להרחיב... מאד אישי,אם יש כימיה מטורפת אני פשוט מדלגת..
eקא זו או Well-known member 30/1/21 #4 נכתב ע"י מטפל בשמנים: מה אומרים על עיסוי מפנק לפני סקס ? לחץ כדי להרחיב... לא אוהב את זה. היא מעסה ומעסה ומביאה אותי עד כמעט כמעט ומפסיקה - בסוף נמאס לי, אני קם, הולך לשירותים וגומר בעצמי ולבד.
נכתב ע"י מטפל בשמנים: מה אומרים על עיסוי מפנק לפני סקס ? לחץ כדי להרחיב... לא אוהב את זה. היא מעסה ומעסה ומביאה אותי עד כמעט כמעט ומפסיקה - בסוף נמאס לי, אני קם, הולך לשירותים וגומר בעצמי ולבד.
ס סתם עו"ד אחד Active member 25/3/21 #6 נכתב ע"י מטפל בשמנים: מה אומרים על עיסוי מפנק לפני סקס ? לחץ כדי להרחיב... אצל אשתי בלי עיסוי ארוך מקדים אין על מה לדבר בכלל...
נכתב ע"י מטפל בשמנים: מה אומרים על עיסוי מפנק לפני סקס ? לחץ כדי להרחיב... אצל אשתי בלי עיסוי ארוך מקדים אין על מה לדבר בכלל...
ראש מיוחד1 Well-known member מנהל 26/3/21 #7 נכתב ע"י מטפל בשמנים: מה אומרים על עיסוי מפנק לפני סקס ? לחץ כדי להרחיב... אישית מאד אוהבת אבל זה מאד תלוי בטיימינג ומי נוגע ומעסה אותי,ובגלל שאני נדלקת מהר אני כבר רוצה את הסקס ועוד ולפעמים בא לך את הסקס הסוער בלי שמנים ...
נכתב ע"י מטפל בשמנים: מה אומרים על עיסוי מפנק לפני סקס ? לחץ כדי להרחיב... אישית מאד אוהבת אבל זה מאד תלוי בטיימינג ומי נוגע ומעסה אותי,ובגלל שאני נדלקת מהר אני כבר רוצה את הסקס ועוד ולפעמים בא לך את הסקס הסוער בלי שמנים ...
כ כלבלב חמודי New member 24/3/21 #5 לא חובה אבל ממש רצוי אין כמו מסאז אחרי יום עבודה או יום ארוך מסאז ברגליים בגב ואז לעבור לאזורים האסטרטגיים אחלה משחק מקדים מומלץ מאד אגב אפשר לחפש ביוטיוב סרטונים ולעשות מסאז מיקצועי לא רק ללטף את הגב
לא חובה אבל ממש רצוי אין כמו מסאז אחרי יום עבודה או יום ארוך מסאז ברגליים בגב ואז לעבור לאזורים האסטרטגיים אחלה משחק מקדים מומלץ מאד אגב אפשר לחפש ביוטיוב סרטונים ולעשות מסאז מיקצועי לא רק ללטף את הגב