עיסוי עם האקס

Bella Lola

Active member
'היי, מה שלומך?
הרבה זמן לא דיברנו…
שומע, אני ממש בבעיה ואולי תוכל לעזור לי. כבר כמה ימים שתפוס לי הגב וזה לא עובר. אתה יודע איך אני עם אנשים זרים שנוגעים בי… תציל אותי? בכ"ז זה המקצוע שלך עכשיו :] וכמובן בתשלום. סטריקטלי ביזנס.'

שלחתי את ההודעה וחיכיתי. ארבעה חודשים המחשבה על ההודעה הזאת שאשלח לו זה כל מה שהציל את השפיות שלי. ארבעה חודשים להתגבר על ארבעה חודשים. זה לא עבד.

'היי, אני לא חושב שזה רעיון טוב.'
'נו באמת… עבר מלא זמן. אנחנו אנשים בוגרים. אני ממש סובלת…'
'אני אחשוב על זה.'

'מחר בשש בערב מתאים לך?'
אלה היו היומיים הכי ארוכים בחיים שלי.
'מצוין. תודה! אתה ממש מציל אותי.'

לא קניתי את השתייה האהובה עליו. לא הכנתי שום דבר טעים לאכול. היו לי מים, תה, קפה וכמה סוגים של עוגיות. לא סידרתי למופת את הבית. לא שמתי מוזיקה. התלבטתי ארוכות אם ללבוש תחתונים מעט סקסיים או הכי פשוטים, כי זה הדבר היחיד שהוא יראה כשהוא יסדר את הסדין בזמן העיסוי. החלטתי על משהו באמצע, כאילו לא בכוונה, כאילו לא חשבתי על זה.

בשש ורבע האינטרקום צלצל. מאחר כרגיל. אז הייתי פותחת את הדלת בלי לשאול, אבל עכשיו זה לא "אז". עכשיו הוא מעסה ואני לקוחה. הרמתי את השפופרת.
"כן?"
"זה אני."
פאק. הקול הזה. כבר הרגשתי את הרטיבות בין רגליי.

ראיתי את מיטת העיסויים המתקפלת מגיחה מהמעלית לפני שראיתי אותו.
"היי."
"היי."
לראות אותו שוב אחרי ארבעה חודשים היה כמו חלום. הוא עדיין נראה כל כך טוב שבא לי לבכות. הוא לבש את הטרנינג הדק שהוא תמיד לבש כשהוא עיסה אותי "אז", שהדגיש כל כך טוב את הישבן הכל כך יפה שלו, וטי שירט כחולה צמודה שהדגישה באופן מושלם את שרירי הזרועות שלו ואת גופו החטוב. מיד נזכרתי איך כל השרירים בגופו היו מתאמצים כשהוא היה מזיין אותי במשך שעות. "אז". ואולי גם עכשיו.

"מה שלומך?"
"מצוין, מה איתך?"
"לא מתלונן."
"שמתי לך פה מים ואת התשלום, כפי שסיכמנו." הצבעתי על השולחן בסלון.
"אוקי, תודה."
הוא התחיל להרכיב את המיטה, להתארגן, ואני ישבתי על הספה עם הגב אליו, מעמידה פנים שאני מתעסקת בטלפון שלי.
"אז מה קרה עם הגב שלך?"
"היו ימים קשים בעבודה, לא קמתי מהכיסא במשך שעות."
"זה לא טוב."
"אני יודעת."
רציתי לשאול אותו אם יש לו מישהי עכשיו, אבל לא מצאתי את הרגע המתאים להעלות את הנושא.

"מוכן, בואי."
קמתי לאט מהספה, בליווי אנחות של כאב קל. בכל זאת צריך לשחק את המשחק עד הסוף.
"אז" הייתי מתפשטת, נשארת בתחתונים ועולה על מיטת העיסויים. מה עושים עכשיו?
הוא הרים את הסדין גבוה במרחב בינינו וקיבלתי את התשובה שלי. הורדתי הכל חוץ מהתחתונים ונשכבתי על הבטן. הוא התחיל לסדר את הסדין והרגשתי את האצבעות שלו מרפרפות מעליי, מדי פעם נוגעות בפיסת עור חשופה.
"אם משהו יכאב, אם תרגישי לא בנוח, אם תרצי חזק יותר או חלש יותר, תגידי לי."
ההנחיה הקבועה. הנהנתי לאות הסכמה. שמעתי אותו שם שמן על הידיים ומשפשף אותן על מנת שיהיו חמות. הידיים שלו גם ככה תמיד היו כל כך חמות. וגדולות. וחזקות. פתאום נבהלתי שאני עלולה להתחיל לבכות כשהוא יגע בי לראשונה מזה ארבעה חודשים, וידעתי שאסור לי לתת לזה לקרות בשום פנים ואופן. ניסיתי לשכוח שזה הוא ולחשוב על דברים אחרים. ואז הוא נגע בי. כל הזכרונות חזרו אליי בבום והרשיתי לעצמי לשקוע בהם. כבר לא היה אכפת לי. כל העסק הזה עם העיסוי היה סיכון שלקחתי ועכשיו אין דרך חזרה.

הקולות והאנחות לא איחרו לבוא. הוא באמת היה מעסה טוב ולא התביישתי ממנו.
כשהוא נגע במקום שבו טענתי שכואב לי, אילצתי "אה!" קטן לצאת מגרוני.
"תתאפקי בבקשה."
תהיתי אם הוא מרגיש שאין שם שום בעיה וכבר הבין מה קורה פה, אבל לא אומר לי כלום כדי לא להביך אותי וממשיך לשחק את המשחק.

"זהו, את יכולה לקום. איך את מרגישה?"
הרמתי את הראש והתחלתי להתרומם כדי להתיישב על המיטה. לא עניתי לו. הוא החזיק את הסדין גבוה בינינו. התיישבתי על המיטה, רגל אחת מקופלת תחתיי, את הרגל השניה הורדתי למטה. הושטתי יד לסדין והורדתי אותו למטה.
"מה את עושה?"
משכתי בכתפיי ולא אמרתי כלום.
ראיתי את המבט שלו נופל לשבריר שניה על החזה שלי. הוא תמיד אהב את החזה הגדול שלי ואיך שהוא היה קופץ וזז כשהוא היה מזיין אותי חזק ומהר.
"אל תעשי את זה."
"יש לך מישהי?"
"לא."
"לזכר הימים הטובים. אל תגיד לי שאתה לא מתגעגע להרגשה של הזין שלך בפה שלי, הלשון החמה שלי מלקקת אותך בכל מקום…"
העיניים שלו נפערו מעט. הוא מעולם לא שמע אותי מדברת ככה "אז". הוא תמיד רצה ש"אדבר מלוכלך" אבל אני התביישתי. עכשיו לא היה אכפת לי. אני אגיד מה שהוא רוצה, אני אעשה מה שהוא רוצה, רק להרגיש אותו שוב.
תפסתי את הטרנינג שלו ומשכתי אותו אליי.
"אני לא אתאהב בך, מבטיחה. אני רק רוצה שתזיין אותי."
"לעזאזל איתך."
הוא חפן את הפנים שלי בשתי ידיו ונישק אותי באותו הלהט שבו הוא נישק אותי באותו לילה אחרון. באותו לילה שאני לא ידעתי שיהיה האחרון. הורדתי את הרגל השניה מהמיטה וליפפתי את שתיהן סביב הרגליים שלו, מצמידה אותו אליי עוד יותר. חייכתי לעצמי כשהרגשתי את הזין הקשה שלו. ניסיון ההתנגדות שלו היה כל כך מיותר… הוא לקח חצי צעד אחורה, תפס את היד שלי ושם אותה על הזין שלו, ובמקביל תפס אותי בחוזקה בצוואר.
"זה מה שאת רוצה?"
"פאק כן."
"את רטובה בשבילי?"
"מאז שנכנסת לדירה."
"פאק."
הוא חפן את השדיים שלי בשתי ידיו, שם פטמה זקורה אחת בפיו ואת השניה צבט מעט חזק מדי. הוא ידע שאני אוהבת את זה ככה. הוא ידע כל מה שאני אוהבת.
"תשכבי."
עשיתי מה שהוא אמר. ידעתי מה הולך לקרות והשתוקקתי לזה.
הוא נעמד מאחורי הראש שלי, מרח את ידיו בשמן והתחיל לעסות את השדיים שלי, את הפטמות.
"תעצמי את העיניים ותתרכזי."
לאט לאט הוא עבר לעסות את הבטן שלי, פישק מעט את רגליי ועיסה את הירכיים הפנימיות. הרגשתי את עצמי מרטיבה עוד יותר. הרגשתי את הדגדגן שלי נהיה יותר ויותר נפוח. פקחתי את עיניי לרגע והסתכלתי עליו נוגע בי, מרוכז וחדור מטרה, כל תנועה שלו מחושבת ומכוונת. אלוהים, כמה שהוא יפה! כמה שהוא סקסי. הוא עדיין היה לבוש. יש משהו כה חושני בלהיות עירומה לחלוטין ליד גבר לבוש לגמרי. הרגשה של פגיעות, חוסר אונים, כאילו אני נתונה לחסדיו באופן מוחלט. ואני אכן נתונה לחסדיו באופן מוחלט.
"עיניים. תתרכזי."
גיחכתי, אבל עצמתי את עיניי. הוא פישק את רגליי עוד יותר, הניח כרית מתחת לישבן שלי, ויותר לא הרגשתי אותו במשך כמה דקות ארוכות. ידעתי שהוא עומד ומסתכל עליי שוכבת עירומה על מיטת העיסויים שלו. הוא אהב לגרום לי לחכות לו. התחלתי לזוז מעט, לרעוד מעט. לא מקור, מציפייה. ואז שמעתי אותו זז ומתקרב. הוא נתן לי נשיקה מהירה על השפתיים.
"מוכנה?"
הוא לא באמת חיכה שאענה לו. הרגשתי את הידיים שלו על הקפל שבין הירכיים הפנימיות והכוס שלי, ואחר כך את אצבעותיו מפשקות את השפתיים שלי.
"איזה כוס יפה."
חיכיתי שהוא יגיד את זה. הוא תמיד אמר את זה. הוא אהב שפתחתי בשבילו את הכוס שלי בזמן שעשינו אנאלי כשאני על הגב והוא עומד מעליי על הברכיים. 'את אוהבת לפתוח בשבילי? אוהבת שאני מסתכל עליך?' הוא היה שואל. בהתחלה הוא היה צריך לבקש שאעשה את זה ואחר כך הייתי עושה את זה בלי שיבקש ונהנית לראות את המבט השובב של ניצחון בעיניו, כי הוא הצליח להוציא אותי מקונכיית הביישנות שלי, הצליח לעורר את החיה המינית שבי.
האצבעות שלו התחילו לעסות את הדגדגן שלי ואנחה יצאה מגרוני.
"הו אלוהים, זה מרגיש כל כך טוב!"
"שנתחיל לספור?"
פעם אחת הוא החליט לספור כמה פעמים הוא הצליח לגרום לי לגמור. ב-15 נמאס לו, אבל אני המשכתי לגמור.
צחקתי בקול רם ומכל הלב. כמה זמן לא צחקתי ככה…
אני יודעת כמה. ארבעה חודשים.
הוא עיסה את הדגדגן שלי, הכניס את אצבעותיו לתוכי, אחת… שתיים… שלוש… הוא ידע בדיוק איך לגעת בי. גמרתי שוב ושוב ושוב. הגב שלי התעקם מעלה מרוב עונג. ואז הרגשתי אותו נוגע בי מבפנים באותו האופן שהיה גורם לי… והשפרצתי.
"ילדה טובה."
הוא ידע כמה שאני אוהבת שהוא אומר לי את זה, המנוול.
הוא ניגש אליי ונעמד לצדי. בעודי מתנשפת ומנסה להסדיר את הנשימה, הוא הוריד את החולצה שלו ובתנועה אחת את המכנסיים ואת התחתונים. באיזה שלב הוא הספיק להוריד את הנעליים לא ידעתי.
ראיתי את גופו העירום ואת הזין היפה והקשה שלו וכמעט התחלתי לבכות. הוא סימן לי לרדת והוביל אותי לראש המיטה. הוא כופף אותי מעליה ונתן לי ספאנק קטן על הישבן. צווחה קלה יצאה מפי. הוא גיחך והספאנק הבא כבר לא היה קטן. גם לא הבא וגם לא הבא שאחריו. אחרי חמישה או ששה כאלו, הוא התכופף ונתן לי נשיקה במקום שכבר היה אדום וכואב.
"רוצה עוד? או רוצה שאכנס?"
"תיכנס."
"תבקשי ממני יפה."
"תיכנס אליי בבקשה."
והוא נכנס. מהר וחזק. הוא זיין אותי כאילו היה זה האוויר שנזקקנו לו כדי לנשום.
"קח אותי מאחורה."
הרגשתי את הרוק שלו נוזל במורד הישבן שלי אל פי הטבעת. הוא יצא ממני והרגשתי אותו שם. נכנס לתוכי. לאט, בעדינות. היה כאב קל בהתחלה, אבל נהניתי גם ממנו. הרפיתי והרגשתי אותו נכנס יותר ויותר עמוק.
"את בסדר?"
"מושלם."
הוא היה לגמרי בתוכי ופאק זה הרגיש טוב. הוא התחיל לזוז יותר ויותר מהר.
"יותר חזק."
"את בטוחה?"
"כן, בבקשה."
סובבתי את הפנים אליו וראיתי אותו מחייך.
"את תגמרי בשבילי שוב?"
"תמיד."
וגמרתי. הגמירות מהאנאלי תמיד היו כל כך חזקות, והן הפתיעו אותו בדיוק כפי שהן הפתיעו אותי.
כשכבר הייתי תשושה לחלוטין ובקושי יכולתי לעמוד, הוא יצא ממני ואמר: "לכי לחדר".
ידעתי מה זה אומר. עכשיו היה תורי להתענג עליו.
הלכתי לחדר השינה ונשכבתי על המיטה. הוא לקח את הזמן שלו, כרגיל גורם לי לחכות כמה שיותר למה שרציתי יותר מכל, ונכנס לחדר עדיין רטוב מהמקלחת. הוא עלה על המיטה ונעמד על הברכיים מעליי, מעל הפנים שלי. הזין היפה שלו נגע בשפתיי, הוצאתי לשון וליקקתי את הקצה. המממ כל כך טעים. והמבט בעיניים שלו כל כך סקסי. כל כך פראי וחייתי. פתחתי את הפה ולקחתי אותו לתוכי, מתענגת על כל סנטימטר, מסתכלת עליו מסתכל עליי בזמן שהזין שלו בפה שלי. הוא מניח יד על העורף שלי, מרים את ראשי, ומכניס את כל כולו לתוך הגרון שלי. פאק, זו הרגשה מדהימה.
"את אוהבת את זה?"
לא יכולתי לענות לו, אז רק מצמצתי בתגובה.
והנה שוב החיוך השובב.
הוא הוציא אותו מפי, התחיל לגעת בעצמו וזז מעט למעלה. ליקקתי אותו בתאווה וירדתי עוד יותר למטה. ידעתי מה הוא אוהב ומה מביא אותו לגבהים מטורפים. בפעם הראשונה שהוא כיוון אותי לשם, שזו גם הייתה הפעם הראשונה בחיי שגבר רצה שאעשה לו רימינג, הייתי בהלם וסקרנית כאחד. מהר מאוד זה הפך לאחד האקטים האהובים על שנינו. האורגזמה שלו הייתה כל כך חזקה וכל כך נהניתי לראות ולשמוע אותו מתענג ככה. גם הפעם הזאת לא הייתה שונה מהקודמות. בחיים לא שמעתי גבר מפיק כאלה קולות. זה היה כל כך מחרמן, כל כך חושני.
"איפה את רוצה שאגמור?"
"בפה שלי. כבר שכחתי את הטעם שלך."
שניה אחרי זה הוא מילא את פי ואת גרוני בנוזל החם שלו ונותר יושב מעליי מעולף ותשוש.

הוא קם והתחיל להתלבש. זרקתי על עצמי חלוק והלכתי לסלון. התיישבתי על הכיסא שעליו הוא ישב כשהוא נפרד ממני, "אז" לפני ארבעה חודשים, ושתיתי מים. הסתכלתי עליו מקפל את מיטת העיסויים, מסדר את התיק שלו, בדממה. זאת הפעם האחרונה שאראה אותו? זה היה רק זיון או שאולי, רק אולי, הוא הרגיש משהו בלב האבן שלו?

נווהשאנן

Active member
בלה. הסיפור מוקדש לי?
מה שלא יהיה זה מעולה!!! את כותבת נהדר באנגלית ובעברית

סופטברי

New member
כתיבה מעולה. מוזמנת לעלות סיפורים נוספים בקבוצת נשים בנושא מיניות בפייסבוק "סופטברי מבית בונים זוגיות"

למעלה