עיסוי פרוסטטה - ערמונית

Desertillution

New member
עיסוי פרוסטטה - ערמונית

ידוע לי שעיסוי זה הוא שנוי במחלוקת. יש הגורסים שעיסוי שכזה יכול להקל מאד על ערמונית מוגדלת ולא רק. אם כי גם לסייע בהמרצת הערמונית גם שהיא לא מוגדלת ותקינה, וע"י כך פעילותה תהיה טובה יותר. אשמח לשמוע דעתכם בנושא,ואת צורות העיסוי במידה והתנסתם בכך.

אז מה שנוי במחלוקת?

עיסוי הערמונית יכול לעזור בהמרצת הדם באזור וכמובן להקל על בעיות באזור. את צורת העיסוי כמובן שיש ללמוד ולא ניתן להסבירו ככה דרך האנטרנט. כמובן שיש לאבחן במדיוק כי מדובר בערמונית מוגדלת וכי לא קיימת בעיה אחרת באזור.

0 אור 0

New member
יצא לי לחפש בתוכנת הורדה את המילה "עיסוי"

והעיסוי הנפוץ ביותר שנתקלים בו הוא עיסוי פרוסטטה (שם שניתן באורח חופשי למדי לסרטי מין משום מה) אני מניחה שזו אחת הסיבות לכך שהעיסוי שנוי במחלוקת. סיבה שניה היא המבוכה של המטפל ו/או המטופל מכניסה לאיזורים אינטימיים (שאפילו רופא רגיל אינו חודר אליהם) וסיבה שלישית אני מניחה שזה חשש מתביעה עקב התעסקות עם איזורים אלו.

Desertillution

New member
נגעת בנקודה מדוייקת אור

איך כתבת: "שאפילו רופא רגיל אינו חודר אליהם" בדיוק!. הרופאים הרגילים ממעטים בכלל לגעת ..זאת בניגוד למטפלי הרפואה המשלימה/האלטרנטיבית. למעשה השאלות הללו נולדו באקראי, למרות שאני מאמינה שאין סתם. מעולם לא פנה אלי מטופל שסיפר לי על בעיית פרוסטטה. ולא למדתי את הנושא. שמעתי על בעייה כזו שסובל ממנה בעלה של ידידה, שסיפרה שמטופל אצל אורולוג, והם שוקלים כריתת בלוטת הערמונית. מעבר לכך אין לי שום פרטים. מייד צצה במוחי השאלה כיצד ניתן לטפל בזה ברפואה המשלימה. שוחחתי עם אורולוג שנידב לי פרטים לא מספקים כל כך, ושאלתי אותו לגביי עיסויי ומה יכולה להיות התועלת אם בכלל. הוא התפתל באי נוחות.. ובקושי רב חילץ מפיו שעיסוי הפרוסטטה יכול לסייע . ולא רק לפרוסטטה מוגדלת אם כי גם עיסוי יכול להיות יעיל לפרוסטטה תקינה. וזאת בשל המרצת המקום וגרויו ( לא גרוי מיני אם כי זה כמעט בלתי נמנע לטענתו) וע"י כך למעשה הבלוטה תגרום לנוזל הנמצא בה לצאת בכמויות גדולות הרבה יותר מהרגיל, מה שיתרום לפעילותה,מה שימנע התנוונות ושאר מריעין בישין החלים על כל גבר כמעט. לכן רציתי לשמוע דעות של מטפלים מתחומים שונים בנושא. ולקבל מידע שאין לי. אשמח אם יצטרפו לדיון עוד מטפלים על דעותיהם.

מה השא' עיסוי או חליבה?

לצורך מה הטיפול? ישנן מס' טכניקות, חלקן עיסוי לגירוי, חלקן טיפולי, למשל חליבה של הבלוטה, ואז כמו שצויין ישנה פליטה של נוזל, טיפול שיכול להתאים בבלוטה מוגדלת- אבל גם אז השאלה ממה??, ואז יתכן שחליבה לא תעזור. אבל כטיפול קלאסי של חליבה יעזור כאשרהבלוטה מוגדלת מהצטברות נוזל ולא! מסיבה אחרת, במקרה כזה תיווצר חסימה של צוואר שלפוחית השתן ותפריעה להשתנה.

טיפול

חג שמח לכולם. אפשר לטפל בארמונית במסז .אבל צריך מאד להיזהר .1 צריך לברר אם המטופל אם הוא מסכים2אם נוגעים צריך להיות מאד בטוח במה שאת עושים 3אברי המין זה חלקים שבדך כלל לא מקבלים טיפול ץאבל מנסיון שלי זה עוזר מאד וממש לא צריך לגעת באיבר אלא מסביב .כך גם לגבי אנשים שעברו ניתוח להורדת אשך ויש להם בצקות או נפיחות.לסיכום מותר לגעת אחרי שיחה אם המטופל ובאישורו בלבד.מי שמתבייש או שנירתה שיפנה את המטופל שלא לרופא.מנסיון שלי חסכתי כמה ניתוחים לאנשים.אני אומר תמיד תטפלו בכבוד ובידע.אם אתם לא יודעים על תתבישו לשאול.הפורום הזה הוא מצוין בשביל יידע כללי.

עיסוי הערמונית

זה עיסוי מאד עדין ואינטימי. יש להישמר מלגעת באיבר המין. לפני הטיפול יש להסביר למטופל את תהליך הטיפול על מנת למנוע מבוכה מצד המטופל - לא כל אדם מוכן שיחדרו לפרטיותו. אני ממליץ שלפני הטיפול יש לבקש מהמטופל לבצע חוקן עדין על מנת שהמקום יהיה נקי. לפני הטיפול יש לוודא שהמטופל בריא ו/או לבקש תעודות רפואיות המעידות על המצב. יום טוב שמואל

למעלה