עיסוי פרינאום...

עיסוי פרינאום...

טוב, אז הגיע הזמן. הספר שלי "טבעי ללדת" אצל החברה שלי, שאתמול ילדה, כך שאין סיכוי שאני מקבלת אותו בחזרה בזמן הקרוב. חוץ מזה, שעדיף שמן שקדים, אתן זוכרות אם אפשר לשים עוד משהו בשמן שקדים (עוד שמנים ארומתיים וכדו'), או שזה שמן שקדים "נטול". אני זוכרת שבספר רשומה מרקחת, אבל אין לי את הספר, ובפעם האחרונה שעשיתי את זה זה היה לפני 4 שנים... כל עזרה תתקבל בברכה. יעל

אורניקי

New member
שום שמן ארומתי בנרתיק

לא יודעת לאיזה מרקחת את מתכוונת, מן הסתם לא משהו שמיועד לנרתיק. גם הספר שלי מושאל כרגע. אך לעיסוי פרינאום - שמן שקדים בלבד בהצלחה ולידה קלה ומאושרת.

../images/Emo2.gif

גם אנחנו התחלנו בשילוב עם האפינו. אני משתמשת בשמן שיש בו שמנים ארומטיים, לא זוכרת של איזו חברה אבל כתוב עליו בפירוש "לעיסוי הפריניאום והנרתיק". המיילדת שעשיתי אצלה את הקורס אמרה להוסיף כמה טיפות שמן לוונדר לשמן שקדים פשוט(למניעת פטריות) וכמובן לא להשתמש בשמן נבט חיטה שהיה נהוג עד לפני כמה שנים כי מסתבר שהוא מצע לפטריות. מבטיחה לבדוק את המרקחת בערב כשאגיע הביתה ולרשום אותה כאן

לא מבינה למה לא

להפך- אלו שמבינים בשמנים ארומתיים אומרים שבלי זה עיסוי פרינאום לא שווה כלום.... אז אני באסכולות הבאמצע- יענו- העיקר לעשות (לעסות) אם או בלי שמנים ארומתיים. אך בהחלט יש כמה שטובים לכך. לא זוכרת בע"פ- אשב בערב ואכתוב מתוך הספר... מה שכן- עם האפי נו הייתי משתמשת על בסיס מים ובכלל לא שמן- בכל זאת זה גומי ולא הייתי רוצה להרוס אותו ובגלל ששמנים ארומתיים הם פעילים- הייתי נמנעת

rnati

New member
להשאיל לך את הספר שלי?

שמן צמחי - זית/שקדים ניתן להוסיף כמוסה של ויטמין E ניתן להוסיף ל-100 מ"ל שמן 3 טיפות שמן לבנדר ו-3 טיפות שמן גרניום.

אפינו ושמן

למיטב ידיעתי אפשר להשתמש בשמנים ארומתיים מסוימים בנרתיק (רק להמנע מנבט חיטה שמעודד קנדידה). אם משתמשים בשמן לאימון עם אפינו- רק שמן שקדים!!! שמנים ארומתיים יכולים להמיס את הגומי של הבלון.

למעלה