עיסוי

איה691

New member
עיסוי

הייי חברים,
רציתי לשאול אתכם, יש מצב שאני כאשה יקבל עיסוי מגבר בלי שהוא יעשה הכל בשביל לחדור אלי?
אתמול הלכתי לעיסוי אצל גבר, די מבוגר, זרמתי איתו מהבחינה הזו שלא הייתה לי בעיה שהוא יעסה לי את הישבנים והמפשעות וגם אם האצבע שלו קצת נכנסה מתחת לתחתון נהנתי מזה.
אבל היה
שלב שפתאום הוא פשוט עיסה לי את הדגדגן ודי מהר החדיר את האצבע שלו ( למעשה זיין אותי עם האצבע
)
הרגשתי שהוא נמשך אלי מאד....כי מה לעשות מדי פעם היד שלי נתקלה בזיקפה שלו ...
בנוסף לכך הוא נישק לי את הישבן. די הייתי בהלם .
אני בסך הכל רציתי עיסוי שיפנק אותי, כן כולל מפשעות וישבן אבל בלי חדירה.
יש כזה דבר?

עיסוי

לא יודע למי הלכת, בתור מעסה יכול לומר לך שזה ממש לא תקין.
עיסוי בישבן הוא מאוד מקובל מכיוון שמדובר בשריר גדול
אך מעבר לזה בעיני זו הטרדה מה שעברת.

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
עיסוי

לא יודע למי הלכת, בתור מעסה יכול לומר לך שזה ממש לא תקין.
עיסוי בישבן הוא מאוד מקובל מכיוון שמדובר בשריר גדול
אך מעבר לזה בעיני זו הטרדה מה שעברת.
אני חוששת שאתה טועה,עיסוי רגיל-רפואי הוא עיסוי.

לא מגיעים למפשעה או מתחת לתחתון כפי שהיא ציינה,"זה בסדר לעסות לה את המפשעות???היא נתנה לו כנראה תחושה שזה בסדר גם אם הוא חרמן ונמשך אליה,היא לא מתחה קו אדום והיא גם ציינה"שמידי פעם"היד שלה נתקלת בזיקפה שלו",אישית,לא הייתי מסכימה לזה,ואני כאישה בטח ובטח נגד הטרדות מיניות..

ניסו64

New member

לא מגיעים למפשעה או מתחת לתחתון כפי שהיא ציינה,"זה בסדר לעסות לה את המפשעות???היא נתנה לו כנראה תחושה שזה בסדר גם אם הוא חרמן ונמשך אליה,היא לא מתחה קו אדום והיא גם ציינה"שמידי פעם"היד שלה נתקלת בזיקפה שלו",אישית,לא הייתי מסכימה לזה,ואני כאישה בטח ובטח נגד הטרדות מיניות..
אם הכל בהסכמה מראש למה לא?

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
אם הכל בהסכמה מראש למה לא?
הרי היא כתבה ושאלה:יש דבר כזה?
לא מגיעים למצב כזה אינטימי מהסאג' ואז כותבים"יש מצב כזה",פשוט לא,עצם המסאג' מעורר בנו,יש בו אלמנט מיני אבל--- יש קו אדום מובהק בין להגיע למסאג' לצורך המסאג' ולא אחר.

in bal1

Well-known member

אני רוצה רגע לעשות סדר ברשותכם מבחינה אנטומית.מפשעות זה לא שריר! מפשעות נמצאות בקו התחתון או הבגד ים. החלק היותר תחתון נקרא שרירי המקרבים בעברית ושם כן עושים עיסויים.אם מעסה מגיע למפשעות אז מיד לעצור את זה,אלא אם כן יש הסכמה שיגע גם שם.

MR.KC

Member
מסכים עם כל מה שאמרו לפני...
הטרדה מינית... פשוטו כמשמעו
פלילי פלילי פלילי

למעלה