עיסוי

"נו, אל תהיי רעה. אני חייב להתאמן ולשכלל את הטכניקות, ואין לי אף אחד שמוכן לשכב על המיטה לשעה.מה אכפת לך? אני מבטיח לא לחרוג מעבר לגבולות, אלא אם תרצי...".
בעיטה מכוונת היטב והוא נשבע שלא יחרוג אפילו במ"מ מעבר לקווים האסורים.
אנחנו קובעים אצלו והמיטה כבר פרושה. אני מתערטלת לכדי תחתוני חוטיני לבנים וחומקת מתחת לסדין הפרוש. הוא נכנס מחוייך, לבוש בג'ינס קרוע וגופיה, בודק שהחדר מספיק מחומם ושהשמן נעים למגע.

אני שוכבת על הבטן ונושמת עמוק. הוא פוקק אצבעות, מוריד את הסדין לגובה התחתון ומטפטף עלי שמן. אני נרעדת ומצטמררת אבל המגע החם שלו וכפות הידיים הגדולות והמחוספסות שלו משקיטות אותי. הוא עובר עלי- עורף, שכמות, גב, אגן...
הגוף שלי נרפה ואני במצב של כמעט שינה.הוא שואל אותי אם אני יכולה להסתובב. אני מסתובבת ושוכחת שהחזה שלי לא מכוסה. הוא שואף את האוויר בחדות וללא מילה מטפטף עליו שמן. אני פוקחת עין אחת ונועצת בו מבט מתרה, כשהוא מחייך בתמימות. חוזר לעסות אותי- צוואר, פנים, בית חזה, בטן, רגליים.
ועולה בתנועה חלקה וזורמת למעלה. הוא שואל אם יכול להוריד את הסדין, אני מתלבטת לרגע ומאשרת והוא מטפטף עלי עוד שמן, מלחלח לי את החוטיני, ואני מורידה אותו וזורקת הצידה. לעזאזל הכל!
הידיים שלו מעסות אותי מסביב לכוס החלק שלי, לא נוגעות, השמן החמים נוזל עלי ומוסיף לרטיבות שלי. הוא מעביר לי אצבע על השפתיים הסגורות ואני לא מפשקת את הרגליים-שיתאמץ!

הוא עולה לחזה שלי, לש אותו, משחק בו, צובט אותו לשביעות רצונו, כמו בצק בידיים של קדר. אני מתאמצת להשאר שלוות נפש למרות הריגוש הגואה שלי. לא נוגעת בו, לא מגיבה.
הוא מבקש ממני להתהפך לבטן ואני מצייתת בשקט, הוא מטפטף לי שמן על התחת, שזולג לי בין הגבעות לכיוון החריץ. הוא מעביר גם שם אצבע חקרנית, מלטף לי את החורים, משחק עם האצבע- מכניס טיפה...ומוציא. רק ס"מ בכל פעם. לאט לאט ההגנות שלי מתרופפות ואני מפשקת את הרגליים מעט. הוא מנצל את ההזדמנות ולפני שאני מספיקה להתחרט הוא מחדיר לי אצבע לחור ההדוק שלי, מוציא ומכניס עוד אחת. אני מתרכזת בתחושה של האצבעות המשומנות שלו בתוכי, בלי מגע אחר. רק אצבעות.
תחושת המלאות מתגברת כשמכניס עוד אצבע. 3 אצבעות בתוכי, ועוד אחת על הדגדגן. אני פוקחת עיניים ורואה אותו כמעט מהופנט, בוהה בתנועה המכאנית, בשפתיים שלי שעוטפות את האצבעות שלו, בהתכווצות שלי עליהן. הוא מגביר את הקצב, משנה את מנח היד כך שילחץ לי על הנקודה החבויה שם, מימין למעלה. אני כבר לא מאופקת, נאנקת, מביאה את היד השניה שלו לחזה שלי-שילחץ, שיגרה אותי.הזין הזקור שלו נצמד לי לרגל, נלחץ אליה. מכניס לי עוד' אצבע ואני מתפתלת, עוד כמה חדירות ואני מתכווצת לו על היד בכח, הנוזלים שלי ממלאים לו את כף היד וזולגים לסדין הלבן. הוא מוציא את אצבעותיו, מלקק אותן לנקיון ומרים אותי לתנוחת כריעה. הוא משמן את הזין ונדחס אלי לחור האחורי, מחליק פנימה, ממלא אותי עד תום. הידיים שלי מושכות אותי מהאגן אליו. החדר חם, אני משומנת ומיוזעת, ראשי נוגע בסדין כשהוא מזיין אותי עד לערפול חושים, ידו על הדגדגן שלי.
כשאנחנו גומרים הוא מנקה אותי בעדינות במגבת חמה ולחה, מנשק אותי וממשיך את העיסוי.

הוא מסיים אחרי יותר משעה של עיסוי פנימי וחיצוני, קד לי קלות ומרכין ראש. אני מודה לו על הטיפול, והוא מחייך אלי, עירום וזקור שוב "לא, התענוג כולו שלי".

למעלה