עיסוק באקסטרים

hagitoz

New member
עיסוק באקסטרים

הי, אני שמחה שכבר יש משתפי פעולה בפורום ובייחוד אני שמה לב לבחורות שבשטח של האקסטרים:) כמו שצריך, לשאלתך, הפורום עוסק בכל תחומי האקסטרים אך חשוב לציין את ספורט הקייטסרפינג כמיוחד במינו המשלב מספר תחומים בספורט אחד (עפיפונים, גלשני גלים, סנובורד, סקי כבלים, גלישת רוח) ולפי מיטב ידיעתי המונים מעוניינים ללמוד ולהכיר את הספורט הנ"ל ועד כה לא היה פורום בנושא , אך אסור לטעות כי הפורום מתעסק בכל סוגי האקסטרים ללא יוצא מן הכלל וכל שאלה בכל נושא תקבל את ההתייחסות המקסימלית ממיטב ספורטאי האקסטרים. נו,למה אתם מחכים תתחילו לשאול שאלות כבר :) ובקרו באתר חגית

crimson ghost

New member
היי חגית...

אני טל לגזיאל(rhino) את לא מכירה אותי דיברתי איתך פעם בדולפינריום אבל כלום... למה לא להישאר אם הפורום הפצצתי שיש לנו בקייט סייט?

hagitoz

New member
תשובה לטל

הי טל, נכון, יש אחלה פורום בקייט סייט וימשיך להיות עוד שנים רבות, הפורום הזה הוא פורום המשלב את כל תחומי האקסטרים ללא יוצא מן הכלל ואל תשכח שהארץ היא לא קטנה בכל זאת ויש עוד הרבה כמוך שרוצים ללמוד על האקסטרים ולא כולם מגיעים לפורום הנכון, ככל שיהיו יותר פורומים כך ספורט האקסטרים יוכל להתקדם הלאה ולקבל אליו עוד הרבה כמוך :) ויש עוד הרבה סיבות ..... תדע בהמשך..... העיקר שתבוא גם לבקר בפורום הזה שהוא נטו אבל נטו יהיה מקצועי !! חגית עוז

crimson ghost

New member
סבבה...

אני יבוא לבקר פה כדי ליראות אם אני יכול לעזור במשהו... אני אישית עושה הרבה ספורט אדגרי חוץ מקייט... סנוובוד, רולר, סקט, קצת גלישת גלים,וואיקבורד,אופניים ועוד הרבה...חחח אני טועם מהכל... אז אני גם יהיה פה לעזור...

hagitoz

New member
תשובה ושאלה ל- CRIMSON

יופי, נשמח לראות אותך בפורום , ואם כבר אתה אמרת שאתה עוסק בכל מיני סוגי אקסטרים, נשמח לשמוע ממך איזה ספורט הכי אהוב עליך עד עכשיו או שאתה מעדיף יותר ולמה? תודה חגית

crimson ghost

New member
קייט!!!!!!!!!!!!!

בלי שום ספק כל שהוא קייט זה הספורט הכי טוב שיש... מה שהיא מיתקרב אליו זה סנוובורד.... במזל יצא לי לעשות סנוו קייטינג...

למעלה