עיסוק נוסף (ליווי) בשל בעיה כלכלית

עיסוק נוסף (ליווי) בשל בעיה כלכלית

אני סטודנטית למשפטים. מסתובבת שמועה אצלינו שיש עורכי דין שנתקלים בקשיים במציאת עבודה. גם בתור עצמאיים. (אין בעיה להתמחות). אני נורא דואגת היות ויש שמספרים אפילו על עורכת דין אחת (ואולי יותר) שעוסקת בליווי (זנות) באופן עצמאי במקביל לעיסוקה כעורכת דין. רציתי לדעת מה תגובתכם והאם אתם באמת חושבים שיש אמת בשמועה הזו, כי אם זה ככה אז אני לא בטוחה שיש טעם שאני אמשיך ללמוד. תודה. ואגב, אם יש כאן מרצים ממכללה או מאוניברסיטה , אז אנא לא להגיב.

ציפי ג

New member
אני לא מכירה

פרוצות אז אני לא יכולה לאמת את השמועה, לעומת זאת אני מכירה אנשים שלא מצאו עבודה כעו"ד, למרות שהוכשרו לעסוק במקצוע.

Pini1

New member
אני מנסה להבין האם יש כוונה נסתרת

למשוררת... אך לשוא. בכל אופן: 1. האם עיסוק בליווי (שלא לדבר על זנות שומו שמיים) עשוי להכניס יותר מעריכת דין? - בהחלט יכול להיות! 2. האם יש אמת בשמועה הזו? את הבאת את השמועה , לכן ממך נבקש להוכיח או להפריך אותה. 3. בקשר להחלטה אישית בקשר ללימודים , אני ממליץ (תמיד) ללמוד הנדסה... 4. מה פשר בקשתך ממרצים באשר הם לא להגיב , הסבירי נא. הצלחה בכל מה שתעשי , ושנה טובה

אופיר28

New member
להיות או לא להיות? - זאת התשובה.

תראי, אני מכיר עורכי דין שהם ממש זונות - אבל זה דווקא אחרי שהם נכנסו למקצוע. עכשיו ברצינות.... ללימודי המשפטים יש ערך מוסף מעבר לעבודה כמשפטן או עו"ד. הן מבחינת הידע והן מבחינת אפשרויות העבודה גם בדברים אחרים. זה פחות או יותר היה השיקול שלי בלימודיי. חוץ מזה לטובים - תמיד יש מקום. ואם האופציה שאת מעלה היא - לעסוק בזנות - אני בטוח שאת בעצמך יודעת מה עדיף.

למעלה